2010. július 2., péntek

MILYEN AZ ÁLOMPASI? MILYEN AZ IGAZI FÉRFI?

IDÉZETEM: “Ha a sikernek van titka, akkor az abban a képességben rejlik, hogy megértjük a másik ember nézőpontját,  és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat, nem csak a sajátunkéból.” (Henry Ford)

 Milyen érdekes véletleneket produkál az élet!

Minap a hamarosan megjelenő könyvem egyik legfontosabb fejezetében éppen Icát, mint a valódi, kortalan, igazi nőt kérdeztem arról, hogy egy igazi nő mikor látja a férfiben, pasiban az álom pasit, de mindezeken túl az igazi férfit, amikor a celebgyár.hu riportere tőlem függetlenül ugyanezen kérdést intézte Icához!

Ica válasza igencsak tanulságos, jó lenne, ha szavaira minden férfi odafigyelne! 
Kattints a videó linkre a cikk végén!

Bár Icát ismerve senkinek nem lehet kétsége arról, hogy mit is értek az igazi nő fogalmán, azért biztos ami biztos megfogalmazom:

Számomra az igazi nő kortalan. Nem versenyzik a korral, nem figyeli az idő múlását, hisz tudja a szépségnek nem a fiatalság a fokmérője. Az igazi nő nem csak első látásra szép vagy érdekes. Az igazi nő természetesen szép, finoman szexi, olyan belső kisugárzással, hogy leragyogja a napot ezáltal, mindig gyönyörű. Az igazi nő megolvasztja a jeget, felforralja a véred. Vibrál körülötte a levegő, a szemeiben vadmacska tűz ég, de soha sem harsány, birtokló, hanem kellő eleganciával, könnyedséggel varázsol el. Az igazi nőben van valami megfoghatatlan titok, egy misztikus vonzás, örvény, mely bódultan magával ránt. Az igazi nő tudja ezt, van önbizalma, tartása és kellő intelligenciája ahhoz, hogy tudja elég mindig annyit kiadnia magából, hogy a titokzatosságot se veszítse el.

Az igazi nő az, akiért felmásznék a legmagasabb hegyen álló vár, legmagasabb tornyára, aki nem adja könnyen magát, akit meg kell hódítani. Számomra az igazi nő, akire fel tudok nézni, akit lehet Isteníteni, de aki attól még, hogy a piedesztán van, vagy tenyéren hordozzák, ne részegüljön meg ott a magasban. Ne legyen kevély, beképzelt, megjátszós. Ha kell az ujjai köré csavar, de képes még örülni egy váratlanul odaadott rózsaszálnak. Maradjon ember, még ha világsztár is lett belőle. Legyen meleg szíve, merje elképzelni a „holtomiglan-holtodiglan”-t. Az igazi nő tudja, mit akar, vannak céljai, nem várja kis körmeit reszelgetve, hogy majd a szájába repül a sült hal. Az igazi nő soha sem unalmas. Királynő, játszótárs, szex istennő, társ, barát, vigasztaló, kis nyuszi, de mindezt érdemek szerint. Az igazi nő felismeri a gizda férfit, a szánalmas próbálkozókat. Az igazi nő nem tűri, ha elnyomják, ha bezárják, ha az önbizalmát rombolják. Az igazi nőnek, igazi férfi dukál!

Szóval urak! Az igazi nőhöz, legyen az Ica, az Ön kedvese vagy a többi a könyvemben megszólaltatott általam igazi nőnek tartott híresség fel kell nőni! Egy igazi nőnek fontos a nemesség, tisztesség, lovagiasság!

A legfontosabb persze, hogy akit szeretünk, azt szemünkben tükrözzük vissza és adjuk hozzá szívünk teljes szeretetét. Mutassuk ki és éreztessük, hogy ő a mi királynőnk! Aki nekünk a legszebb és a legédesebb a világon! Mert ettől mi királyok leszünk! A király és királynő pedig uralkodik minden felett!

A többit majd megtudjátok a könyvben és a videóból:
http://www.celebgyar.hu/Melos/Biro_Ica_alompasija.html
fullextra

Nincsenek megjegyzések: