2010. július 23., péntek

BÍRÓ ICA & FULLEXTRA Fitness napok! 3. (Fenék)


Kedves Olvasóm!


Tombol a nyár és – mint ahogy ez minden nyáron örökzöld téma - sokan kértetek tanácsot a kivillanó has, forrónadrágos fenék és a miniszoknyába bújtatott lábak még szebbé tételére, alakítására, netán karcsúsítására. Ezért Fullextrával közösen blog-fitness napokat tartunk! A videó részletek az ezen izomcsoportokra és testi területekre a speciális HAS, FENÉK, COMB DVD- és videokazettákból vannak kimásolva.


Fullextra: Tegnap a hasat szadiztuk és most jön a következő beígért terület. Annak is adunk, had kopjon, had gömbölyödjön az a fenék!


Bíró ICA: Figyelmeztetés! Mindenki saját felelősségére, egészségi és fizikai állapota figyelembevételével kezdjen bele az edzésprogramba! Erőltetés nélkül dolgozzon, mert a túlterhelés sérüléseket, okozhat. Fájdalom esetén azonnal fel kell függeszteni az edzést. Csak teljesen panaszmentesen lehet hatékonyan dolgozni. A bemelegítés mindig KÖTELEZŐ, bármilyen sporttevékenységet végzünk.


FAR-CSÍPŐ- A FAR IZOMZATA


A far- vagy a csípő izmainak megalapozását nem lehet függetleníteni a comb egyéb izmaitól. Minden erőkifejtés, mely a far izmaira koncentrálódik, a lábon lévő egyéb izmok munkáját is igénybe veszi. Éppen ezért a farizom edzése az egyik legfárasztóbb és legnagyobb kitartást igénylő gyakorlatsorok egyike. De érdemes kissé több időt szentelni ezen izmaink formálására, mert az ily módon összekapcsolódott hatásmechanizmus a többi testrész izmait is egyidejűleg edzi. Így a formálódás és izomtónus-javulás, valamint a zsírrétegek fogyása az összes munkát végző izomcsoportra hatékonyan érvényesül. A farizom elernyedése sajnos elég általános, hiszen a mindennapi mozgásban nem eleget dolgozik. Az ülőmunkát végzőknek e testrészük vérkeringése és anyagcsere-folyamata is teljesen lelassul, ezért olyan gyakori a hájas, puha, lapos, tónustalan, esetenként cellulitiszes popsi. A farizom edzése éppen ezért nagy jelentőséggel bír, mert csípőnk és hátsó felünk formássá, feszessé és zsírmentessé tételének elengedhetetlen gyakorlata. Még a sovány testalkatú, karcsú nőknek is ajánlatos a farizmokat jó tónusban tartani. Erre az alábbi edzéstervet ajánlom. Aki ezt elhanyagolja, annak előbb-utóbb ülepe formája elromlik és lógó hatású lesz.


Fullextra: Most mondod nekem, hogy a seggem el fog romlani! Jaj bocsánat, tudom ez nem segg hanem popsi. Meg fenék, meg hátsó, szóval minden csak nem segg. Pedig én tegnap megnéztem a tükörben és Ica, ez minden csak nem POPSI! Lehet hogy megártott a sok PEPSI!!! Viszont nincs cellulitiszem! De ha lenne szednék rá gyógyszert, mert utálom a trópusi betegségeket.


FARIZMOK:
1. Középső farizom

2. Nagy farizom


Fullextra: Ja akkor nem is nagy a seggem, csak izmos. A nagy farizmom olyan hatalmas! hehehe


BÍRÓ ICA: A FARIZOM GYAKORLATAI 1.

Állva, kézi súlyzóval

Guggolások zárt lábbal

Guggolások széles terpeszben

Guggolások egy lábon

Kitörések előre


Fullextra:

Akkor már lehetnék forradalmár! A barikádban állva, majd megnyitva a meleg

zuhanyt elindítom a rohamom. Ha nagyon rángatóznék, akkor tényleg el is indult a rohamom! Szóval utánnam katonák, hurrááá hurráááá kitörés!!!!!!!!!!!!!











A FARIZOM GYAKORLATAI 2.

Állva, székkel

Hajlított lábemelések oldalra

Nyújtott lábemelések oldalra

Székre (padra) fellépések






A FARIZOM GYAKORLATAI 3.

Talajon és székkel

Csípőtolások páros lábbal

Csípőtolások jobb, bal lábbal












A FARIZOM GYAKORLATAI 4.

Talajon, súlyzó nélkül

Csípőtolások páros lábbal

Csípőtolások jobb, bal lábbal



Fullextra: húú ez nagyon erotikus! Tudom nekem Kusss!


A FARIZOM GYAKORLATAI 5.

Térden, bokasúlyzóval

Nyújtott lábemelés fel

Hajlított lábemelés fel

Hajlított lábemelés oldalra


Fullextra: Te Ica! Csak semmi kukorICA! Nekem a bokám nem volt elég súlyos. Viszont a csípőtojások nagyon mentek. Kettőn még kotlok , de nem a csípőn. Azokból már négy kiköltött. Viszont széket nem találtam sehol, mert azon ülök és eszem!


BÍRÓ ICA: NE FELEDJÜK A FARIZOM NYÚJTÁSOKAT


Fullextra: Hát ezt nyújtottuk mára. Zárul Miki fitness-tára!
Ja és a videók:



Nincsenek megjegyzések: