2010. július 6., kedd

SZÁMMISZTIKA: Már csak 6 nap van hátra



MAI IDÉZETEM: “Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.” (ismeretlen)

NÉVNAPOK:  
Csaba, Atalanta, Csobád, Dominika, Dominka, Ézsaiás, Felícia, Gyárfás, Izaiás, Járfás, Jávor, Jósiás, Józsiás, Mária, Metella, Miletta, Morella, Nedda, Romola, Romulusz, Ronalda, Tamás, Tankréd


MAI NAPON TÖRTÉNT:
1704 – II. Rákóczi Ferencet erdélyi fejedelemé választják
1885 – Louis Pasteur első sikeres oltása veszettség ellen, egy kutyaharapott kisfiún.
1941 – Magyarország területén hajnali 3 órakor bevezetik a jobb oldali közlekedési rendszert (Budapest és közvetlen környéke ezt az áttérést csak 1941. november 9-én hajtják végre.)
1985 - Taróczy Balázs - wimbledoni páros győzelem
2005 – A NOB szingapúri ülésen London elnyeri a 2012-es Nyári Olimpiai Játékok rendezési jogát, megelőzve Párizst, Madridot, New Yorkot és Moszkvát

EZEN A NAPON SZÜLETETT:
1925 – Bill Haley amerikai énekes († 1981
1946 – Sylvester Stallone amerikai színész és George W. Bush, az Amerikai Egyesült Államok 43. elnöke
1975 – 50 Cent amerikai rapper

SZÁMMISZTIKA

A számmisztika szerint azon kedves olvasók, akik a mai napon születtek (illetve akik 15-én, meg 24-én, mert a kétjegyű számokat össze kell adni, azaz egyszerűsíteni) azok a hatos szám karmatikus hatása alatt állnak. A 6-os számú személy jó lehet a művészetben, munkálkodhat mondjuk lakberendezőként vagy divattervezőként, mert az esztétikai érzéke kifinomult. Könnyen rávehető egy plaza látogatására, de legfőképpen azokba a boltba megy be szívesen, ahol van elég arany, régiség vagy valami igazán míves portéka, mert a hatos szám gyermeke rajong minden szép tárgyért, nemes ékszerért. Fogékony a művészetek iránt, így nem csoda ha képtárakban vagy aukciókon találkozunk vele. Általában rendszerető, de olykor felületes, így ne várjunk el tőle katonás rendet.  Jó vele együtt élni, mert, kerül minden konfliktust, veszekedést, hangoskodást. Diplomatikus, békeszerető, mindenféle durvaság, agresszivitás távol áll tőle. Szerelemben, házasságban szerencsés és szívesen teremt új kapcsolatokat is, az nem fordulhat elő, hogy családját vagy  gyermekeit elhanyagolja. Viszont féltékeny típus, ezért nem tanácsos félreérthető helyzeteket teremteni, főleg azért sem, mert befolyásolható és így előfordulhat, hogy a barátok vagy barátnők rossz tanácsai tévútra viszik akkor is , amikor egyébként nem lenne oka a féltékenykedésre.  Jó munkaerő, de nagy hibája, hogy szívesen megszól másokat. Mivel azonban született optimista,  a sértődős kollégák előbb-utóbb megbocsátanak neki.  A jó kedélye miatt kedvelik az emberek és ha főnök valahol a beosztottjai tisztelik őt, mert tud toleráns is lenni. Kreativitása, tervező készsége még különlegesebbé teszi. Boldog születésnapot a hatosoknak!

A BLOG indulásáig is hat nap van már csak hátra!

Hat oldala van egy dobókockának! A kocka pedig el van vetve! Ha pedig valami el van vetve, az előbb utóbb kibújik, mint szög a zsákból. Ha pedig kibújik, akkor jöhet az aratás. Mi pedig majd aratjuk a kis kockákat! Ha a kedves Olvasó, már nehezen követi ezt a gondolatmenetet, az annak tudható be, hogy már mi is nagyon várjuk a kezdést!

Szóval még 6 nap!!!!
Fullextra

Nincsenek megjegyzések: