Lélekszépítés


  MOTTÓ:  “Az élet az, ami előtted van. Gondolj csak bele, adott esetben mi lenne a fontosabb számodra: a mögötted lévő negyven, ötven, hatvan, netán nyolcvan év, amin már nem változtathatsz, vagy az előtted álló napok, amelynek a minőségét te teremtheted meg…”

  A test, a lélek és szellem szoros egységet alkot, így teljes az egész ember.

  Ez a hármas elválaszthatatlan egymástól, míg élünk, és bármelyik működésében zavar keletkezik, az kihat a másik kettőére is. Az talán már mindenki számára egyértelművé vált, hogy a lelki gondok, fájdalmak, sérülések nagymértékben hátráltatják a fizikai test helyes működését, beteggé tehetik azt, zavart okozva így a mindennapok megélésében. Ez igaz többek között a nem kívánt súlyfeleslegekkel küzdőkre is. Általában valamilyen – talán fel sem ismert – lelki ok által kiváltott okozat a súlytöbblet. A test emésztési-, víz- és zsírháztartási zavarainak, kiegyensúlyozatlan működésének csak végterméke a plusz kilók zsírként való tárolása.

  Tapasztalataim szerint a különböző mozgások és légzésmódokkal összekötött technikák, a meditáció, a természeti és a bioenergiák ismerete, valamint azok hasznosítása egyértelműen jótékony hatással van testi-lelki-szellemi mivoltunkra, s alkalmazásukkal könnyebben egészségesebbé válhatunk. Érdemes kipróbálni néhány olyan természetgyógyászati eljárást, melyek ősidők óta működnek.

  A testformáló gyakorlatok mellett a relaxáció, meditáció és a különböző lazító gyakorlatok, a jóga, vagy akár egy kellemes zene is hozzájárulhat, hogy ráhangolódjunk a pozitívumokra. A zenére alapoztam én is akkor, amikor egy lélekszépítő zenei albumot készítettem pár évvel ezelőtt. Ez a zene és a szavak erejével próbált szeretetteljes üzeneteket sugallni a léleknek.

  A lélekszépítő lemezemből, ha ma fogyna annyi, mint közel 10 éve, akkor aranylemez lenne, de mivel nem volt eléggé amerikai, a rádiók és a különféle médiumok kevésbé foglalkoztak vele. Sajnos így az emberek mégsem ismerik eléggé. Pedig ez is fontos része munkásságomnak, mert nem csak a szegecses rocker lány és Fitness Lady vagyok. Tudnod kell, hogy a zeném csak egy kis, de fontos része a lélekszépítésnek. Az elmúlt évek során megismerkedtem a bioenergetikával, a keleti filozófiákkal és mozgáskultúrákkal, a kung-fuval, thai chival, jógával, hastánccal, lélektest-tánccal, strechinggel is. Ezen belül – ha nem is teljes mértékben, de – rálátásom nyílt a keleti gyógymódok hatásaira is. Úgy gondolom, az akupresszúra és akupunktúra-, a meridiánok-, a csakrák- és az aura-harmonizálások gyógyító hatásainak is feltétlen érdemes figyelmet szentelni. Elvégeztem a nemzetközi metafizikai akadémiát és a metafizikusokkal, gyógyítókkal, és mindazokkal, akik a lélekkel foglalkoznak, azóta is nagyon jó a kapcsolatom.

  Nagy szeretettel használják a zenémet, mert a tapasztalatik szerint nagyon jó relaxálásra, meditációkhoz. A zenéhez koreográfia is készült, mely nem pusztán csak tánc, hanem a lélek és a test harmonizálása. Amikor megjelenek tiszta hófehér ruhában és finom tánccal előadom és biztatom, hogy velem táncoljanak, az emberek örömkönnyekben jönnek oda hozzám, hogy köszönik és otthon is kipróbálják. Bár egy nagyon szép videó klip készült a lemezhez, az embereknek újra és újra fel kell fedezniük a benne rejlő értékeket.

  A zenére elvégzett meditációs, tánc vagy a lemezem sokakat késztetett levélírásra.
  Kaptam olyan levelet, hogy

   „reggel erre ébred ezzel fekszik és köszöni szépen mert léleknyugtató zene megváltoztatta az életét”

  „ köszönöm szépen hogy a legnagyobb csúcsforgalomban és dugóban is ezt hallgathatom és így nem zavar, hogy mindenki üvölt és sikítozik körülöttem. Én csak hallgatom a kocsiban, hogy Jöjj velem száll velem az ég felé és csak mosolygok, amikor a mellettem lévő kocsiban üvölt a pali kidőlve az ablakon, hogy menj te állat. Kedves Ica én meg csak hallgatom a zenédet és közben nem is értem mi értelme van a kinti világnak, hisz a lélek ha simogatva van, ha jól érzi magát, akkor eszébe se jutna üvöltözni.

  Legutóbb a Metafizikus találkozón adtam elő két számot és ott is nagyon tetszett mindenkinek.