Fitness


  Bíró Ica 1995-ben vált a fitness világában is ismertté. 9 darab nagy sikerű Testszépítő videoprogramot készített, melyből hatnak a borítóját láthatjuk és a 2-ból egy rövid filmet is.


  1996-ban kiadta Test- és lélekszépítő kézikönyvét, mely szintén óriási közönségsikert aratott.
  Az első könyv folytatásaként jelent meg 2005 karácsonyán A megújulás titkai avagy – A test és a lélekszépítés bibliája című 940 oldalas, életműnek is tekinthető képellek illusztrált könyve.

  Bíró Ica - A megújulás titkai

  „Amikor Bíró Ica megkért, hogy megjelenő kézikönyvét szakmai szempontok aiapjan korrigáljam, először meglepődtem, hiszen a testszépítésről szóló első könyvében megismertekből arra gondoltam, hogy olyan területre tévedek, amely, bár rendkívül érdekes és izgalmas, inkább a test fizikai tökéletesítésével, szépítésével, edzésével, egészséges fogyasztásával, táplálásának mikéntjével foglalkozik. Igaz, a pozitív gondolkodás és a lelki kiegyensúlyozottság is helyet kapott a testSZépítés fogalom körében. A munkapéldány tanulmányozása során azonban bebizonyosodott számomra, hogy ez a könyv szó szerint a megújulásról, a lélek és a test szépítéséről  szól,  olyan átfogó  ismereteket  adva, amelyek az eddig ez irányban keresgélő olvasónak is nagy megelégedésére fognak szolgálni.
  Mindenkinek jóakarattal ajánlom: SZÉPÜLJENEK együtt Bíró Icával!"  
  Dr. Bíró Dénes