2010. július 10., szombat

MÁR CSAK 2 nap és kezdünk!

MAI IDÉZETEM: Vicces az élet: másokról azt hisszük, hogy velük  minden rendben van, ők  viszont rólunk hiszik  ugyanezt.  Végeredményben olyanoktól tartunk, akik tőlünk  tartanak.” (Andrew Matthews)

NÉVNAPOK: Amália, Alma, Almanda, Amál, Amilla, Bekény, Bekes, Elma, Engelbert, Január, Kanut, Kenese, Melina, Rubin, Rubina, Rubinka, Rufina, Szilvána, Szilvánusz, Ulrik

MAI NAPON TÖRTÉNT:

1290 – IV. (Kun) László magyar királyt meggyilkolják.
1521 – Piri Mehmed nagyvezér hozzákezd Nándorfehérvár külső falainak lövéséhez.
1541 – I. Szulejmán szultán előhada Buda alá ér.
1924 – nyolc hónapi fogházat és 200 ezer korona pénzbüntetést kap József Attila a Lázadó Krisztus verséért
2005 – Brit Nagydíj, Silverstone - Győztes: Juan Pablo Montoya (McLaren Mercedes)

EZEN A NAPON SZÜLETETT:

1509 – Kálvin János francia származású svájci reformátor († 1564)
1517– Odet de Coligny, másképp Châtillon bíboros, Coligny admirális fivére, Toulouse érseke, Beauvais püspöke, pair, később a hugenották egyik vezére († 1571)
1813 – Rózsa Sándor, a legismertebb magyar betyár († 1878)
1856 – Nikola Tesla horvát származású elektromérnök († 1943)
1869 – Kandó Kálmán gépészmérnök, a villamos vasúti vontatás, a fázisváltó és más fontos találmányok atyja († 1931)


MÁR CSAK KÉT NAP ÉS ELINDUL A BLOG!

Ami a legőszintébb, legfrissebb, naprakész hírforrás lesz Icáról, de sokkal több lesz mint csupán egy blog Icáról. Persze ha csak mindig róla írnék, akkor is hihetetlen érdekes és olvasmányos lenne, de Ica ennél még többet, még érdekesebbet akart. A blog bővelkedni fog olyan magazinszerű rovatokban, ahol kitekintünk a nagyvilágba, bemutatunk barátokat, művésztársakat, különleges embereket. Bekukucskálhatunk egy kicsit a magánáletébe, titkaiba. Lesznek régi és új, sehol máshol nem hallható sztorik, pletykák, érdekességek. Lesznek nagyon hazsnos tanácsok, tanítások. Sok humor, sok szép lány és sok jó pasi. Yoda élete, celebek, különleges fotók. Hírek és persze a megjelenő cikkek is. Hát most legyen az utóbbivból egy érdekesség!

Köztudott talán, hogy Ica jelenleg is töretlen, modellpályájának elején a Sportfogadási és Lottó Igazgatóság reklámarca volt. Az akkoriban az ő szexi fotóival kiadott kártyanaptárak annyira népszerűek voltak, hogy a Lottózókban ölre mentek érte az játékosok. Nekem is az egyik féltve őrzött kincsem volt a "piros bikinis" fajta. Kínáltak érte 3 db Szerencsi Évit vagy 2 db Puskás Öcsit is, de nem adtam oda, pedig az a kettő is jó "kártyanaptár valuta" volt. 


A NAPI ÁSZ június 23. számában megjelenő főcím sokat sejtetett, de azért azt nem gondoltam volna én sem, hogy ennyire igaza lesz a cikk írójának!


Bíró Ica hozz(t)a meg a lottó ötöst!!?
 
Fullextra:  
Hát ha nem is azon a héten egyből, de a rá következő héten meghozta. Vagyis simán elképzelhető, hogy épp e cikk hatására játszotta meg valaki -úgy tudom egy kis faluban- a nyertes számokat. Szóval a hárommilliárd gazdára talált és most a hatos lottón a sor! Ott is még több százmillió nyerhető!


S mivel minden megjelenő cikket oszkárral is honorálunk, ezt a cikket is pontozzuk!!!

A NAPI ÁSZ: Bíró Ica hozza meg a lottó ötöst? 

Három csillagot kapott a lehetséges ötből! Az "Igazmondó Juhász Oszkárhoz elsőnek gratulálok!   (Fullextra)
















Nincsenek megjegyzések: