2010. július 25., vasárnap

FULLEXTRA Fitness NAP ráadás!!!



HUMOROS FITNESS









NÉZZE CSAK BETŰ VAN ICÁBÓL

XL VAN KIRAKVA A HASÁBÓL,

NA MEG A COMBJÁBÓL,
ÉS
VÉGÜL A PÜSPÖK FALATJÁBÓL.

REMÉLEM ÉRTI ÖN A VICCET,

ÉS A WC ELŐTT LEHÚZZA SLICCET.

HA ÖNNEK XL-ES A HASA, MEG A FENEKE,

AKKOR NINCS TÖBB ETYEPETYE!

EL KELL VÉGEZNIE A NORMÁT
:
A FULLEXTRA HUMOR-TORNÁT!


1. GYAKORLAT:




Megnézzük, hogy van e térdünk. Ezt a gyakorlatot nehezítve, csukott szemmel is végezhetjük. Ha az egyik térdünk megvan, akkor keressük meg a másikat is. Aztán pihenünk egy kicsit, mert máris kifáradtunk!











2.GYAKORLAT
: Keressünk egy széket..... és hirtelen mozdulattal tépjük szét. Elsőnek a háttámlával kezdjük, ahogy Ica mutatja, majd fokozatosan aprítsuk fel gyújtósnak.



3.GYAKORLAT: Úgy csinálunk, mintha síelnénk, aztán mégse. Aztán úgy csinálunk, mintha twisztelnénk, aztán mégse. Aztán úgy csinálunk, mintha síelve vikszelnénk. A legfontosabb, hogy legyen a kezünkben két tekercs zöld wc papír, de a gyakorlat közben ne használjuk úgy ahogy általában, mert dörzsölni most a padlót kell.







4.GYAKORLAT: Próbáljuk lerázni a lábunkról a télen rajta maradt korcsolyát. Ha egy divatjamúlt cipő, akkor is.








5.GYAKORLAT
: Ha nem tudjuk, hogy a cipő lejött- e a lábunkról, akkor mutassuk fel és nézessük meg a cipésszel. Ha megtaláltuk a cipőt és a lábunkat,akkor próbáljuk megfogni az egyiket, majd álljunk fel. Akik a lábat választották és úgy kelnek fel, nehezítsék a gyakorlatot azzal, hogy kelés közben nem engedik el a lábukat! Ha nem sikerül a kelés, akkor lesz pofára esés és sok-sok kék folt és kelés a fenéken.


6.GYAKORLAT: Most vegyenek elő egy súlyzót, aztán még egyet. Majd mutassák fel és utána üssék össze mint két cintányért. Ha csengő hangja van, akkor fém, ha nem akkor papírból van. Az utóbbi nem ér. Férfiak, ne üssék össze, ha a súlyzó alsó állásban van éppen. Bár a vicc szerint a teve is így indítható el.






7.GYAKORLAT: Szerezzenek egy másik széket, mert az elsőt már széttépték. Aztán egy Kung-fu rúgással üssék ki az éppen arra mászkáló egereket.

8.GYAKORLAT: Megnézzük, hogy nincs e a fejünk felett senki, aki ezt a gyakorlatsort látta volna és még véletlenül bolondnak nézett volna.







9.Gyakorlat: Ha végigcsinálta a gyakorlatokat, akkor ilyen lesz a teste. Vagy nem.








10.GYAKORLAT: Fullextra megkeresése, hálálkodás és éljenzés. Majd pedig a férjünkre, barátunkra vagy szeretőnkre netán mindháromra várakozunk!




11. GYAKORLAT!! Ráadás! Ha valaki igazán jó feneket akar, meg combokat, meg hasikát, akkor nem kell mást tenni, mint rázni a shéket azaz rázni egyet egy dizsibe. De izibe! Csináltam hozzá egy klipet és egy pörgős zenét raktam alá! Csak neked csak itt, csak most! Jeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! (Halkan megsúgom, szegény Ica most látja, hogy mit műveltem a képeivel. Icus bocsika!!!! Ja és a videóban nem szerepel!!!)






Nincsenek megjegyzések: