2010. július 19., hétfő

LÉLEKSZÉPÍTÉS


Fullextra: Képzeld ICA, meghallgattam a CD-et, és tetszett!

BÍRÓ ICA:
Ennek nagyon örülök! Nem te vagy az egyetlen! A lélekszépítő lemezemből, ha ma fogyna annyi, mint közel 10 éve, akkor aranylemez lenne, de mivel nem volt eléggé amerikai, a rádiók és a különféle médiumok kevésbé foglalkoztak vele. Sajnos így az emberek mégsem ismerik eléggé. Pedig ez is fontos része
munkásságomnak, mert nem csak a szegecses rocker lány és Fitness Lady vagyok. Tudnod kell, hogy a zeném csak egy kis, de fontos része a lélekszépítésnek. Az elmúlt évek során megismerkedtem a bioenergetikával, a keleti filozófiákkal és mozgáskultúrákkal, a kung-fuval, thai chival, jógával, hastánccal, lélektest-tánccal, strechinggel is. Ezen belül – ha nem is teljes mértékben, de – rálátásom nyílt a keleti gyógymódok hatásaira is. Úgy gondolom, az akupresszúra és akupunktúra-, a meridiánok-, a csakrák- és az aura-harmonizálások gyógyító hatásainak is feltétlen érdemes figyelmet szentelni. Elvégeztem a nemzetközi metafizikai akadémiát és a metafizikusokkal, gyógyítókkal, és mindazokkal, akik a lélekkel foglalkoznak, azóta is nagyon jó a kapcsolatom.

Fullextra: És elvitted nekik ezt a zenét?

BÍRÓ ICA: Igen! Nagy szeretettel használják a zenémet, mert a tapasztalatik szerint nagyon jó relaxálásra, meditációkhoz. A zenéhez koreográfia is készült, mely nem pusztán csak tánc, hanem a lélek és a test harmonizálása. Amikor megjelenek tiszta hófehér ruhában és finom tánccal előadom és biztatom, hogy velem táncoljanak, az emberek örömkönnyekben jönnek oda hozzám, hogy köszönik és otthon is kipróbálják. Bár egy nagyon szép videó klip készült a lemezhez, az embereknek újra és újra fel kell fedezniük a benne rejlő értékeket.

Fullextra: Na és csak ez az egy klip készült?

BÍRÓ ICA: Sajnos tudtommal csak egy!

Fullextra: Akkor rosszul tudod, mert a hétvégén készítettem még egyet! Neked! Psszt! Csak neked! MEGLEPETÉS!!! :-)))




Ez a végleges hely ahol fel van téve:
http://www.youtube.com/watch?v=i1Q3XqUOjWc

Ez e régi hely ahol fel volt téve, törlésre kerül!
youtube.com/watch?v=0GgFzwSJr_M&feature=player_embedded






Nincsenek megjegyzések: