2010. július 11., vasárnap

Már csak 1 nap és indítjuk az ICA-RAKÉTÁT!

MAI IDÉZETEM: "Az akadály, maga az út." (Zen bölcsesség)

NÉVNAPOK: Lili, Nóra, Amábel, Bence, Bende, Bene, Benedek, Benediktusz, Csende, Csendike, Eleonóra, Elga, Félix, Helga, Helka, Helma, Helza, Holda, Hulda, Lilian, Liliróza, Lilla, Nella, Nelli, Norina, Olga, Olivér, Piusz, Placid, Placida, Ráchel, Ráhel, Rákhel, Rákis, Szederke, Szende, Szendike, Ulrik


Tudtad? MAI NAPON TÖRTÉNT:
1964 – Brit Nagydíj, Brands Hatch - Győztes: Jim Clark (Lotus Climax)
1987 – A becslések alapján ekkor születik meg a Föld ötmilliárdodik lakója.
1993 – Brit Nagydíj, Silverstone - Győztes: Alain Prost (Williams Renault)
1999 – Brit Nagydíj, Silverstone - Győztes: David Coulthard (McLaren Mercedes)
2008 – Az IAU törpebolygóvá nyilvánítja a Makemake nevű égitestet.
2004 – Brit Nagydíj, Silverstone - Győztes: Michael Schumacher (Ferrari)

EZEN A NAPON SZÜLETETT:

1764 – John Quincy Adams, az Amerikai Egy. Áll. 6. elnöke, hivatalban 1825–1829-ig († 1848)
1863 – Arany Dániel matematikus, matematikatanár († 1945)
1934 – Giorgio Armani olasz divattervező
1958 – Hugo Sánchez mexikói labdarúgó
1959 – Suzanne Vega angol énekesnő

MÁR csak egyet kell aludni és kezdünk!!!!
Aki hosszú buliba megy, annak egyet se!! :-)))))))

FULLEXTRA: Szia Ica! Már csak 1 nap van hátra és elkezdhetjük!!! De nem is örülsz? Hát nem erre készültünk egész héten? Miért vagy szomorú?

BÍRÓ ICA: Egyszerre vagyok mérges, szomorú és csalódott is egy újságcikk miatt!

FULLEXTRA: Kérlek, mondd el mi történt? Hisz ettől lesz a blog igazán emberi, ha örömöt és a bánatot is megosztja az olvasóival.

BÍRÓ ICA: De pont most, amikor olyan ünnepi hangulatban kellene lennem!

FULLEXTRA: A baj sajnos mindig váratlanul jön. Csak mérsékelni tudod a kockázatot. Ezért használsz a kocsikban biztonsági övet. Legyen a te biztonsági öved: a blogod. Kérlek mondd el mi történt! Most ne törődj azzal, hogy holnap blog indulás. A Szigeten is van nulladik nap, hát itt is lehet. Majd holnap ünneplünk, ma meg vesézünk! Kivesézzük azt az újságcikket! Legyen tanulság mindenkinek!

BÍRÓ ICA: Jó hát legyen! Nagyon sajnálom, de ki kell osztanom az első HÁRY JÁNOS OSZKÁRT és rögtön a legrosszabb 3 bombás minősítéssel! Már azon is gondolkodtam, hogy perre megyek, annyira rosszul esett!

FULLEXTRA: Nem nagyon értem, hisz mi rosszat lehetne rólad írni! Tök normális életet élsz, nem vagy kicsapongó. Közvetlen, kedves, rendes embernek ismertelek meg. Nincsenek sztárallűrjeid, és az évek múlásával egyre csinosabb vagy. Tanulsz és tanítasz és ahol tudsz segítesz!

BÍRÓ ICA: Már beszéltem neked a Shaolin barátaimról. Tőlük tanultam, hogy minden emberen lehet találni olyan fogást, mely egy időre harcképtelenné teszi, vagy olyan fájdalmat okoz, amely akár maradandó is lehet. Persze a tanításaikban az is benne van, hogy az erőt csak védekezésre szabad használni és soha nem támadásként. Sajnos egy újság tud olyan fogást alkalmazni, ami támadó és akár maradandó sebet is okozhat. Most félek ez történt velem!

FULLEXTRA: Amikor én megbántódtam nagyon jó volt azt egy baráttal megosztani. Tegyünk úgy, mintha most nem a blogod írója lennék, hanem egy barát, vagy barátnőd és öntsd ki a szívedet!

BÍRÓ ICA: Hát jó próbáljuk meg. Tudod, nagyon jó érzés ismert embernek lenni, de úgy gondolom én ezért megdolgoztam. Nincs rajtam egyetlen mű dolog se. Minden porcikám eredeti, de a karbantartásához sok-sok óra edzés kellett. Én nem csak készítettem néhány tornász videokazettát, de magam is e gyakorlatok alapján edzettem magam. Jól érzem magam a bőrömben és szeretem is ezt az érzést továbbadni az embereknek. Ismernek és hiszem, hogy szeretnek is, de az ismertség nemcsak áldás, de egy kicsit átok is. Én nem tudok, csak úgy, smink nélkül, melegítőben leszaladni a közértbe, mint bárki más, mert ha éppen arra jár egy fotós, akkor máris megjelenik egy újságcikk, hogy Bíró Ica milyen slampos. De ezekben már megedződtem! Látszólag már-már fel se veszem, de hidd el ezek sem esnek jól. Naponta látom az öles újságcikkeket, hogy éppen melyik sztáron, ismert emberen csámcsognak. Én ilyenkor pontosan tudom, hogy milyen nehéz ezt megemészteni, feldolgozni. Akár igaz a hír egy része, akár nem, akkor is tudnak még egyet döfni a szívedbe, majd még egyet és addig rágni a csontot, míg már esélyed sincs védekezni.

FULLEXTRA: De most itt a lehetőség. A blogod legyen egy védőbástya. Itt most elmondhatod mi történt.

BÍRÓ ICA: A Kiskegyedben megjelent egy szép kétoldalas cikk, a Shaolin faluról és nagy örömmel olvastam róluk, mikor előre lapozok, mit látok. Egy csúnyán félreérthető, akár vulgárisnak is mondható címmel felvezetett, rövid, de annál fájdalmasabb cikket. Szerintem nincs olyan ember, legyen az nő, vagy férfi, aki ne akarna boldog lenni. Ne akarna szerelmet, romantikus magánéletet. Bár úgy tűnik, hogy a sztároknak könnyű párt találni, de ez nem igaz. Most nem az egy éjszakás kalandokra gondolok, mert azok mindig is távol álltak tőlem. Igazi, meghitt, tartalmas párkapcsolatról beszélek, ami nem tud hipp-hopp kialakulni. Annak, mint egy almafának, növekedni kell. Előbb hajtásokat hoznia, bimbókat nevelni, majd mikor jön a tavasz virágba borulnia. Aztán,  ha elég nap süt le rá, akkor gyümölcsöt hoz. Boldog, mosolygós almát.

FULLEXTRA: Szabad elolvasnom a cikket?
BÍRÓ ICA: Tessék!

FULLEXTRA: Értem már mit mondasz és nagyon is egyetértek veled. Eleve már  a címe teljesen félreérthető „Új pasiját dugdossa” , de a színessel kiemelt mondat „óvatosságból beszélni se akar párjáról” még érthetetlenebb számomra. Ha megengeded, olvasva a sorok között. véleményezem! Megjelent egy cikk  Kiskegyedben, de a cikkhez te nem adtál interjút, róla veled nem egyeztettek. Akár igaz az új kapcsolatod, akár nem, a cikk írója is, - aki egyébként, ahogy látom vagy az „ismeretlen katona” vagy maga Anonimus, merthogy nem merte vállalni, hogy aláírja a cikk alá a nevét, - maga is elismeri ezt a cikkében. Épp ezért végképp pofátlanság, hogy ha még ki is emeli a cikkben, hogy nem szeretnél erről beszélni, mégis megírja. Sőt, még meg is indokolja a cikkben, hogy  azért nem akarsz erről beszélni, mert a legutóbbi barátoddal is pont azért szakítottál, mert többször foglalkozott vele a sajtó, mint kellett volna. Mindezt pofán csapja egy olyan fel-címmel, melyet, ha hirtelen olvas el az ember, akkor úgy néz ki, mintha te nyílt színen élnél szexuális életet vele. Kezdem már érteni mire is gondolsz. Ha van most párod, akivel épp azt a bizonyos életfát, szerelmetes almafát ültetitek, akkor ha jönnek ilyen újságcikkek, akkor az a fa soha az életbe nem fog virágba borulni, ha pedig nincs pasid, akkor meg végképp ellehetetlenítenek abban, hogy párt találj magadnak! Jól láttam?

BÍRÓ ICA: Igen nagyon jól megfogalmaztad. De nem vettél észre még valamit. A kép, amit betettek nem is olyan rossz kép rólam, de azt is képesek voltak elrontani, hisz nyilván a miniszoknya meg a cikk címe direkt szexuális kicsengésű, de a slusszpoén nem ez, hanem amit a szoknyámra írtak:

„Eddig sohasem vezetett jóra, ha a pasiját megmutatta a médiának!"

Ez így igaz! Na de akkor meg mi a búbánatosnak kellett ezt a cikket megírni? Mert a cikk megállapítja, hogy ha van barátom, akkor azt szeretném féltve megőrizni a magánéletemnek és hogy a cikk csak ártana, de azért mégis megírja. Vagyis direkt akar rosszat? Ezért bár látszólag egy semmitmondó cikk, mégis az alattomossága miatt gondolkozom a peren, mert egyszer is mindenkorra véget kell vetni az ilyen alattomos cikkeknek. Ezért ezennel kiadom a legrosszabb fokozatú három bombás Háry János Oszkárt, de mellé teszek egy összetört szíves extra negatív jelzőt is. Ennek ellenére és juszt se fogom a holnapi BLOG indító ünnepet elrontani. Sőt meg kell mondjam jól is esett, hogy ezt elmondhattam!

FULLEXTRA: Most már nem vagy egyedül. Na és akkor holnap lesz Ünnep, mert szavadon foglak!
BÍRÓ ICA. Lesz, lesz megígérem! De addig pihengetek!






1 megjegyzés:

Unknown írta...

Ica, en nem vagyok sztar, de pletyka reszeve mar valtam... Ne foglalkozz vele!! Nem eri meg az energiat!! Ha "bujtatod" is, kinek mi koze hozza... Mindenki ezt teszi, aki tartos kapcsolatra,gyumolcsozo almafara vagyik!! :-)) Fel a fejjel!! :-)) Puszi