2010. október 7., csütörtök

A TESTSZÉPÍTŐ PROGRAMOM LÉNYEGE

Kérdeztétek tőlem, hogy mi a különbség a testépítés és a testszépítés között:

A testszépítés szerintem több, egy olyan új életforma elfogadása, mely a mozgás programjain túl hatékonyan segít a mindennapok egyéb teendőinek megoldásában is. Célkitűzései közé tartozik olyan egyszerű, nehézségmentes reformok bevezetése, melyek javítanak testi-lelki funkcióink működésén. Elveim szerint a MOZGÁS, a TÁPLÁLKOZÁS, a TESTÁPOLÁS és a POZITÍV GONDOLKODÁS fejezeteinek összehangolt, együttes működése adhat igazán harmonikus és hatékony testszépítő eredményt.

A testszépítés magába foglalja az EGÉSZSÉGET, FITTSÉGET, SZÉPSÉGET, ELŐNYÖS MEGJELENÉST, IDEÁLIS ALAKOT és a LELKI KIEGYENSÚLYOZOTTSÁGOT. Ezek mind szorosan összefüggő és egymást kiegészítő fogalmak. Ezért egyszerre több irányból kell odafigyelni teendőinkre, méghozzá praktikusan úgy, hogy ne keltsünk zavart mindennapi környezetünkben, elsősorban a családban, munkahelyen és bárhol. A célirányosan és az együttesen alkalmazott teendők hatása összetevődik, egymást erősítik, és így hatékonyságuk megsokszorozódik. Ezért gyorsabban, könnyebben érzékelhetjük az egész testet és szervezetet érintő regeneráló folyamatokat, valamint a sikeres alakváltozásokat. A problémamegoldó hozzáállás, a rendszeresen elvégzett mozgásprogram, az ehhez tartozó testápolás, valamint a táplálkozásunkba bevezetett reformok együttes alkalmazása már néhány hónap leforgása alatt garantáltan előnyös átváltozásokat biztosítanak.

A komplett testszépülésen túl kondíciónk, egészségünk, lelki egyensúlyunk is javul, ami önbizalmunkat és önbecsülésünket is nagymértékben erősítheti.

Mint tudjuk, az “ép testben ép lélek” elvének megvalósulása mindenképpen magabiztosságot, kiegyensúlyozottságot és harmonikusabb kapcsolatokat eredményezhet, mind a magánéletben, mind a munka területein.

Bíró Ica

Nincsenek megjegyzések: