2010. október 17., vasárnap

Bioenergia, a tudatra ébredés energiája


Bioenergia, a tudatra ébredés energiája

A világmindenségben minden esemény egy megelőző ok eredménye és ugyanakkor a soron következő oka is. A bioenergia a tudatra ébresztés energiája. Annak tudatára ébreszt, hogy nem csak a fizikai háromdimenzionális testünk vagyunk, hanem a szellem, lélek, test egysége az emberi egész. Éber tudati állapotban fizikai testünkkel azonosítjuk magunkat, mert hiszen az öt fizikai érzékszervünkkel észleljük a világot. Gondolkodásunk fizikai háromdimenzionális, de a lelket, a szellemet nem lehet beszűkíteni a fizikai háromdimenzionális valóságba, és nem is ott lehet megtalálni azokat.

A bioenergetika a tudatára ébreszt, a test, lélek, szellem egységére, így a földi háromdimenzionális világban is közvetlen megtapasztalható a test és lélek szerepe.

Az ember nem zárható be csak a háromdimenzionális világba, mert bioenergetikai ismereteink szerint egy hétdimenzionális rendszer az, amelyben a szellem, lélek, test az emberben felismerhető.

A bioenergetikus keresi és kutatja a lélek valódi helyét és szerepét, majd keresi a szellem helyét a hétdimenzionális világban. Feladata a tudathordozó testek és eszközök megismerése.

Nincsenek megjegyzések: