2010. október 5., kedd

Egy példaértékű sztori


A vágyaink eléréséhez igenis motiváljuk önmagunkat, és merjük megtenni a szükséges lépéseket, melyek előbbre visznek. Csak ebben az esetben nem fogjuk úgy érezni magunkat, hogy lemaradtunk valamiről az életünk folyamán. Például ha adódik egy lehetőség az életben, akkor éljünk vele. Ne menjünk el a lehetőségek mellett! Ha kitűzünk egy vágyott célt, teljes erőbedobással lássunk a munkához. A cél elérése után bátran jutalmazzuk meg önmagunkat. MEGÉRDEMELJÜK.

Szabadon választhatunk, semmi sem kötelező, de ha tudjuk a helyes irányokat, érdemes legalább megpróbálni. Ha kicsit is megérint a sikeres változások íze, és ráhangolódunk a pozitívumok beépítésére, akkor remélhetőleg azt tükrözzük tovább a környezetünkben élőknek. Ha lehet, “láncreakció” módjára adjuk tovább segítően a hasznos tapasztalatokat. Ezzel saját erőnket is növelhetjük. Ezenfelül jó társaságot és barátokat is nyerhetünk. A hasonló célokért küzdőkkel együtt folytathatjuk programjainkat, kicserélhetjük tapasztalatainkat, és így talán már minden könnyebben megy.

Egy példaértékű sztori: Szülinapi meglepetés

A fentiekre jó példa Miklósa Erika világhírű operaénekesnő példamutató története. Egy szép májusi napon az egyik televízióból telefonáltak, hogy szeretnék, ha megjelennék egy születésnapi műsor keretein belül Miklósa Erika meglepetésvendégeként. A művésznő ugyanis egy bakonyi kis településen él, és ott rendszeresen testszépítő órákat tart a helyi lakosoknak az én kazettáim segítségével. Ebben a műsorban elmondta, hogy a programjaimat évek óta használja – még külföldre is magával viszi – azért, hogy megőrizze jó alakját, karbantartsa fittségét. Ez meg is látszik rajta, hiszen nagyon csinos. Miklósa Erika egyik titkos vágya volt, hogy velem személyesen találkozzon. Én voltam a meglepetés, de az igazi meglepetés engem ért. Csak álmaimban reméltem, hogy létezik ilyen nagyszerű ember – aki világsztárként is a fent említett alapelvekkel, segítő szándékkal szívesen továbbadja, közvetíti a mozgás szeretetét. Az ő kis falujában sok ember neki köszönheti jó kondícióját. Kedves, szeretetre méltó személyisége, kisugárzása mindenkit megérint, ezért egész kis testszépítő baráti kör szerveződött a világhírű operacsillag köré Bakonybélen, a művelődési házban. Erika szakmai és emberi téren is maradandót képes alkotni, és ahhoz is van akaratereje, hogy szeretettel adni tudjon. Úgy gondolom, fontos lenne, hogy a médiában szereplő ismert emberek hozzá hasonlóan valódi, hasznos értékeket közvetítsenek, mivel cselekedeteik mértékadóak és követendőek lehetnek a nagyközönség számára.

Azért örülök igazán, mert Erika értette kazettáim üzenetét. Minden képzeletemet felülmúló példamutatással használta fel a programokat először saját maga örömére, majd környezetének továbbadva a hasznosnak tartott tapasztalatokat, tanítja a test- és lélekszépítés tudományát.

Ezzel jót tesz mindenkinek – talán egy kicsit még a “világnak” is. Aki önzetlen szeretettel képes adni, azt a világ is szereti. Köszönöm, Erika, további sok sikert kívánok – azt hiszem, ezt nem csak a magam nevében mondhatom!

Természetesen nem hagyhatom, ki hogy ne adózzak a csodás hangjának egy felvétel erejéig:


Nincsenek megjegyzések: