2010. augusztus 28., szombat

A környezetünk adta energiák


A környezetünk adta energiák megismerése is segíthet áthidalni a nehéz időszakokat. Kezdjünk el figyelni a következőkre is:


Még mielőtt a pozitív gondolkodás szerepére térnék, fel szeretném hívni a figyelmet néhány olyan dologra, melynek fontosságára talán sokan nem is gondolnak: a környezetünk energiaforrásainak negatív és pozitív hatásaira. Azt a láthatatlan energiát, mely karnyújtásnyira körbevesz minket, aurának nevezik. Az egészséges ember aurája töretlen, egész és erős. A károsító hatásokat kivédi és semlegesíti. Az általában stresszes, meggyötört embereké viszont gyenge, lyukas és hiányos, ezért még sérülékenyebb. Tudnunk kell, hogy életvitelünkön túl, ha akarjuk, ha nem a környezetünkből is kapunk láthatatlan energiaimpulzusokat, jót, rosszat egyaránt. Nem árt, ha ismerjük ezeket az energiamezőket, hogy segítő, vagy ártó hatásaikat használjuk, avagy lehetőség szerint elkerüljük. Talán ez is segíthet!

1. ENERGIÁINKAT GYENGÍTŐ KÖRNYEZETI HATÁSOK

– Elektromos készülékek fényei, hangjai, sugarai, melyek modern világunkban szinte nélkülözhetetlenek. (Minden készüléket használat után áramtalanítani kell, a tv-t is.)

– Elektromágneses szerkezetek, magasfeszültség és a háttérzaj. (Környékük közelében a hosszabb tartózkodás veszélyes.)

– A lég- és vízszennyezés. (A környezetszennyezés megszüntetésére való törekvés.)

– Földi és éteri sugárzások, időjárási fronthatások. (Kényszerhelyzet, ami elkerülhetetlen.)

– Műanyagok, fémek, természetellenes ruhaneműk, bántó formák és tárgyak, kellemetlen illatok, tartósítószerek, egyes táplálékok, negatív kisugárzású személyek és élőlények (kerülendők, ha lehet).


2. ENERGIÁNKAT ERŐSÍTÓ KÖRNYEZETI HATÁSOK

A természetből merített erők:

– Növények, virágok, kellemes illatok, hangok.

– Kristályok, kövek, természetes anyagok.

– Teljes értékű bio élelmiszerek, vitaminok, természetes vizek.

– Harmonikus színek és kellemes formák.

– Hangulatunkat frissítő vagy megnyugtató zenék.

– Hegyek, tengerek, erdők rétek, friss levegő, napfény és maga a természet, mely sajnos manapság egyre szűkebb térbe szorul.

– Közelségüket keressük, élvezzük előszeretettel.

Nincsenek megjegyzések: