2010. augusztus 4., szerda

Humoros fitness II.



Szia Ica!

Mizú Fullextra?

Képzeld, kaptam egy mailt az egyik olvasónktól. Ami alapjában véve nem egy meglepő dolog, de ez a kedves olvasó képeket is küldött hozzá. Megmozgatta ugyanis a fantáziáját a humoros fitness anyagom. Azt írja, hogy van egy olyan szegmens, akit eddig kihagytunk a kazettákról. Már volt sokféle stílus a kung-fu-tól egészen a hastáncig, de egy valami még soha sem volt. Ha a karatében lehet részeges karate (Jackie Chan) akkor fitnessben is lehet részeges fitnessssssz. Látom ICA a kerek szemedről, hogy nem nagyon érted.

ICA: Hát nem nagyon!

Fullextra: Nézd meg a képeket és nevess!!!! És adjuk ki kazettán hahahahahaha

ICA: Tényleg jópofák, de a lelkem nem tud teljesen örülni. Én sajnálom ezeket az embereket. Sajnálom, hogy nem találták meg az arany középutat. Buddha tanítását kellene követniük, még akkor is ha a magyar ilyen. Borral, sörrel, pálinkával orvosolja bánatát, és amikor örül, akkor is alkohollal mulat. A mértékletesség lenne a jó mérték!!!! Buddha szerint egy-két korty, netán néhány pohár belefér, de soha nem tanított egy-két hordóról!! Sajnos a szívem nem engedi hogy nevessek, hanem inkább együttérzéssel küldök nekik egy dalt a képek végén!! Ó mister alkohol... és kívánom hogy legyen velük az erő, mint Yodámmal!

Fullextra: Én viszont csak nevetek rajtuk...bocsi!!!! Mert nem lettek fegyverrel kényszerítve, hogy bemenjenek a kocsmába!! De kívánom, hogy legyen velük az erő!













































Nincsenek megjegyzések: