2010. december 21., kedd

Vibrációs tréning gépek új generációja!

Folytatjuk a SZÉPSÉGSZALON sorozatunkat...
PERFECT BODY MACHINE

Szeretnél hetente 3X 20 perc mozgással 6 hét alatt egy ruhaméret csökkenést!

Ez most elérhető! A vibrációs tréning gépek legújabb generációja a Több mint szép stúdióban! Most már nem lehet kifogás, hogy nincs időd! Bárki számára elérhető ez a fantasztikus találmány, mellyel gyorsan, egyszerűen lehet bomba alakod!

 Hol használható a PERFECT BODY MACHINE?

 Sport: A PERFECT BODY MACHINE egy maximálisan kifejlesztett, többfunkciós kondicionálógép, mely gyorsan és hatékonyan edzi az összes izomcsoportot! A megnövekedett izomtömeg fokozza a zsírégetést. Izmai feszesek, formásak és erősek lesznek.


A PERFECT BODY MACHINE-t használhatja bemelegítéshez, erősítő programként, zsírégetéshez, nyújtáshoz és masszázsra. A vibrotréning által javult testi erő és erőnlét tökéletes fizikai állapotot eredményez használójának. Szépség:

A PERFECT BODY MACHINE a wellness és szépségipar területén is szívesen látott kiegészítő. A vibráció által megnövekedett véráramlás, gyorsabb anyagcsere és hormonkiválasztás következtében a lehető legrövidebb idő alatt csökkenti a cellulitiszt.
A megerősödött kötőszövetek és támasztószövetek megszűntetve a bőr pettyhüdtségét, feszes alakot eredményeznek, tehát nem csak a felesleges testtömeg tűnik el, hanem szépül a bőr és helyreáll az izomtónus. (Pl segít meggátolni a visszértágulatok kialakulását és a vizesedést is).
Egészség:
A vibrációs tréning pozitív hatásai lerövidíthetik a gyógyulás folyamatát, pl balesetből történő felépülés során. Az izomtónus elvesztése vagy hosszabb ideig tartó mozdulatlanság után a vibrációs tréninget könnyű rendszeresen elvégezni, hiszen rövidebb idő alatt kevesebb erőfeszítést igényel, így motiváltabbá teszi használóját. Alkalmazásakor a teljesítőképesség növekedése és a közérzet általános javulása figyelhető meg.
A rezgésterápia kiváló eredményeket ér el a csontritkulás, a sclerosis multiplex, izom-és idegrendszeri rendellenességek kezelésében. A megemelkedett hormonkiválasztás (tesztoszteron, növekedési hormon) növeli a csontsűrűséget és a csontok teherbíró-képességét.

Hogyan is működik a PERFECT BODY MACHINE Vibrációs tréning?

A vibrációs pad háromdimenziós rezgéseit a testbe irányítja. Ezek a rezgések és a lap mozgása oly módon fejtenek ki erőt az izmokra, hogy instabilitást eredményeznek, amit a szervezet megpróbál kiegyenlíteni, azaz a test nyújtóreflexszel válaszol. Ez az önkéntelen, automatikus, erőkifejtést nem igénylő, így elkerülhetetlen nyújtás arra készteti az izmot, hogy összehúzódjon, mivel az egyensúlyi állapot fenntartásához folyamatos izomösszehúzódásokra van szükség, emiatt az izmok intenzívebben dolgoznak ez egész testben anélkül, hogy megerőltető munkát végeznénk.

A vibrációs tréning lényege ez az összehúzódás, ami a nyújtó reflex eredménye, ami az izomrostok 10%-át aktiválja, így az izom a leghatékonyabb edzést kapja.
A hagyományos edzés esetében az impulzus az izmok  összehúzására akaratlagos, így az izomrostok maximum 50%-a tud aktiválódni. Amint megszűnik a vibráció, az izmok ellazulnak és a test megpihen.
A vibrációs tréninggel a hagyományos testmozgásnál lényegesen intenzívebb hatás érhető el, mind az izomzat fejlesztése, erősítése, mind pedig a zsírégetés és az anyagcsere folyamatok élénkítése érdekében.

SZERETNÉL TÖBBET TUDNI?
Bármelyik előző cikknél tudsz jelentkezni.
Folytatjuk...

Nincsenek megjegyzések: