2010. december 22., szerda

SZÉPSÉGSZALON sorozat: Pedikür, manikür!

Bíró Ica ajánlásával...

Úgy véled nem elég ápoltak a körmeid? Amennyiben szeretnél ezen változtatni akár a kezeiden, akár a lábaidon, fordulj hozzám bizalommal!

Az ízlésesen ápolt, tartós viseletű, nőies körmök mellett, kezünk, és lábunk puhaságára sem árt odafigyelni a hűvös téli napokban. Hiába a meleg kesztyű, vastag zokni, bőrünk sajnos megsínyli a hideget. A SPA manikűr és pedikűr, csodákra képes végtagjaink kényeztetés közbeni megújulásában. Egy meleg, bőrtápláló parafin pakolással, még rugalmasabbá tehetjük bőrünket. (Nem elkerülendő megemlíteni, hogy manapság egyre többen figyelnek oda ilyesfajta ápoltságukra az Urak körében is. Ami úgy vélem a mai megbeszélésekre, tárgyalásokra alapuló világunkban az igényes megjelenéshez elengedhetetlen.) 


Az ünnepek közeledtével, fokozhatod megjelenésedet varázslatos, igéző tekinteteddel a 3D műszempilla segítségével, mely kb. 6-7 hétig marad a pillákon, anélkül, hogy éreznéd ottlétét. Annyit fogsz észlelni, hogy mindenki fokozottabban figyel Rád, csak nem tudják eldönteni, hogy a hajad más, vagy a ruhád…? Ezt a vendégek elmeséléseiből tapasztalom.
16 éves műkörmös tapasztalattal, és a jó ízlés maximális odafigyelésével, szeretettel várok minden önmagára adó, szépülni vágyó kedves vendéget. 

 Bars Yvette

Hétfő-Péntek:  07:00-22:00
Szombat:           08:30-14:00

Krisztina Krt. 2-4 félemelet 8-9
1122 Budapest (Moszkva tér)
19-es kapucsengő


Szeretnél többet tudni? Nézz bele az előző cikkekbe...

Nincsenek megjegyzések: