2010. december 5., vasárnap

Az aura rétegei: 1. ÉTERTEST


A fizikai test a besűrűsödött energia, mely az aurán keresztül tartja az élő kapcsolatot a világmindenség energiáival.

1. ÉTERTEST – az egészség aurája – az aura első rétege. Az étertest képviseli a fizikai test számára a formáló erőt, az alkotó erőt és egyben a fizikai érzések hordozója is. Az első csakrához (gyökér) és a test fizikai működéséhez, az egészséghez és az érzékletekhez, a fájdalom- vagy örömérzetekhez kapcsolódik.

Szerkezete hasonló a fizikai testéhez, tartalmazza valamennyi szerv és anatómiai képlet lenyomatát határozott erővonalakból álló struktúrájában.
A betegségek mielőtt a fizikai testet megtámadnák, először itt jelennek meg. Ha idejében felismerik őket, már ezen az első síkon is jól kezelhetők.
A mentális testből érkező gondolati hatásokra az étertest és vele együtt a fizikai test aktívan reagál, ez a magyarázata annak, hogy pozitív gondolkodásmóddal jótékony hatást fejthetünk ki egészségünkre. A gondolati erővel létrehozott pozitív kisugárzással testünk egészét védjük, erősítjük. Az étertest másik fontos jellemzője, hogy közvetítő szerepet tölt be a magasabb energiatestek és a fizikai test között. A fizikai által felfogott információkat átadja az érzelmi és mentáltestnek, és a magasabb energiatestekből információt szállít a fizikai test felé.

Az étertest vagy az éteri mátrix éteri részecskékből áll, melyek áthatolnak a fizikai test sejtjein, átszőve az emberi szervezet egészét. A sűrű test teljes hasonmását hozzák létre. Az étertest a prána, a chi hordozója, mely fenntartja a kapcsolatot a test fizikai részecskéi között. A színtelen pránarészecskék csodálatos színekre változnak, és így futnak végig az artériákon, vénákon és az idegrendszer fonatain, illetve az energiaszállító vezetékeken.

Az éteri test burkából minden irányban holdfényszerű sugarak indulnak ki, melyeknek összességét az egészség aurájának is lehet nevezni. A kisugárzások nemcsak jó vagy rossz egészségi állapotunk mutatói, de védelmi rendszert is ellátnak. Speciális áramlásaik tisztítják, óvják a fizikai testet. Alvás- és álomkutató szakemberek megállapították, hogy a fizikai agy és éteri mása nem több mint a gondolkodás eszköze, és nem alkotója annak. Az alkotó az ember halhatatlan lényege, mely az éteri szint fölött található. Az elmúlás pillanatában ez a halhatatlan lényeg ugyanúgy elhagyja a fizikai testet, mint az álom során. Azzal a különbséggel, hogy magával húzza az éteri testet is, amely így kiválik a sűrű fizikai testből, és annak további létezését lehetetlenné teszi.

Nincsenek megjegyzések: