2010. december 13., hétfő

SZÉPSÉGSZALON ÉS A MEGOLDÁSOK KLUBJA!

KÖZKÍVÁNATRA

Először is nagyon köszönöm azt a sok levelet és biztató üzenetet amit kaptam az olvasóktól!

Annyian kérdeztek már rá, hogy mikor folytatom a Megújulás Klubot, hogy komolyan el kellett gondolkoznunk rajta: tényleg miért is ne! De ha már annyi minden megújult, arra az elhatározásra jutottunk, hogy újuljon meg a Megújulás Klub is!
 
Annyi gonddal küzdünk manapság. Ezekre milyen jó lenne megoldani. Persze gond annyi mint a tenger és dőreség lenne azt állítani, hogy mindenre tudjuk a megoldást. Akkor mi lehetnénk a csodatévő Ica klubja. De amíg Harry Potter varázspálcánk nincs csak korlátozott azok témaköre, amiben segítséget, megoldást tudunk nyújtani, de majd idővel bővítjük!

HAMAROSAN MEGNYITJA KAPUIT A MEGOLDÁSOK KLUBJA!
Nézzük gyorsan, milyen területeken kínálunk 
problémamegoldásokat:

  • SZÉPSÉG, 
  • EGÉSZSÉG,
  • FITTNESS
  • PÁRKAPCSOLAT, 
  • TESTSÚLY, 
  • BŐRPROBLÉMA, 
  • TÁPLÁLKOZÁS
  • PÉNZÜGYEK, 
  • PÉNZKERESET


Milyen egyéb témákon gondolkodunk:
Keleti filozófia és bölcs tanítások. Misztikum, 2012, horoszkóp, női praktikák, számítástechnika használata egyszerűen nőknek, üzleti lehetőségek. Modell iskola. Lélekzene. Divat. 
Tervezünk klubeseteket és egy saját közösségi webáruházat, ahol mindenki vehet és el is adhat és még sok más!
MEGOLDÁSOK KLUBJA MÁRIS SZÁMOS TERÜLETEN KÍNÁL MEGOLDÁST!
Moszkva téri Metróállomástól 2 percre a Krisztina krt. 2-ben máris üzemel egy
SZÉPSÉG- ÉS EGÉSZSÉGCENTRUM!


MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLUNK:

SZÉPSÉGÁPOLÁS
Csodás körmök, bőrápolás a gyönyörű bőrért, megfáradt testének kényeztető masszázsa, gyógytorna, fittness, rúdtánc, infra szauna, zsírégetés mozgás nélkül, torna, joga, kozmetika, talpmasszás....szinte minden máris egy helyen!


TESTSÚLY, ALAKFORMÁLÁS
Hogyan fogyjunk koplalás nélkül! Kinek milyen fogyókúra a jó! Melyek a legjobb edzésmódszerek! Hogyan lesz kisebb a fenék, csípő, has. Otthon végezhető hatásos módszerek! JO-JO hatás leküzdése! Legújabb fogyasztási módszerek.


EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD, TÁPLÁLKOZÁS, VITAMINOK, TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK
Szeretne egészségesen élni, de úgy érzi nincs elég pénze, ideje! Annyi mindent hallott már, hogy már hogy nem tud dönteni! Génkezelt, manipulált, tele van adalékanyagokkal! Gázkamrában érlelt, zölden leszedett, műtrágyázott. Immunrendszer, betegségek megelőzése. Mire jók a vitaminok és miért van szükség a táplálék kiegészítőkre. Receptek, fortélyok! Eszközök, módszerek, különleges termékek.

VIBRÁLTASS!  

CSÚCSTECHNIKÁVAL FOGYASSZ!

Majdnem ilyen, de még ennél is jobb gépeink vannak, de még nem készült róla videó. Ezért két hasonlót mutatunk be itt:


 
ESZTÉTIKAI BŐRPROBLÉMÁK
Ráncos? Csíkos? Narancsos? Pigmentes? Foltos? Eres? Majdnem minden esztétikai jellegű bőrproblémára tudunk megoldást, ami szebbé teszi a bőrét! Nyilván nem kell kihangsúlyozni, hogy mindenki elsőként a szakorvosi rendelőt keress meg, mert nem leszünk bőrgyógyászati klinika. De azért igyekszünk minden területen tanáccsal szolgálni. Krémek és legújabb csúcsgépes módszerek. Olcsó  természetes megoldások. Ilyen volt, ilyen lett referenciák! 

MÁS!!! Megtanulhatod a rúdtánc alapjait és talán egyszer még egy világbajnokságon is elindulhatsz. Csak kedvcsinálóként, nézd meg ezt a videót, hova fejlődött ez a sportág! Szuper!!!! Persze nyilván nem itt kezdjük, de ez lehet a vége!

CSÁBÍTÁS FORTÉLYAI
Milyen frizura, ruha illik hozzám? Hogyan lehetnék csábosabb, szexisebb? Melyik férfi vagy nő illik hozzám?  Rúdtánc, szex masszázs! Férfi és nő közötti kommunikáció fordító szótára! Pasiból igazi férfi! (KÉZIKÖNYV MÁR MEGRENDELHETŐ!!)

Átváltoztatjuk! Milyen az igazi nő! Párválasztó tanácsadás! Otthonra egy James Bond! Hogyan szűrhetjük már ki az elején a későbbi csalódások nagy részét! Hogyan hozzuk ki magunkból a legtöbbet! Mi a belső szépség! Milyen csajokra buknak a pasik! Milyen jelek mutatják, hogy esetleg megcsalnak!

FITTNESS EGYSZERŰEN
Nincs kondija. Vannak olyan helyek, amiről az istennek se megy le a felesleg. Nem akar hízni, fogyni! Nem nő a bicepsz, nem kockásodik a has. Nem kell órákat feleslegesen szenvedni. Nem kell hogy fájjon. Nem kell megvenni felesleges gépeket. Nem kell félnie a doppingtól vagy a szteroidoktól. Részt vehet a Bíró Ica speciális tréningjein és kialakíthatja a saját személyes programját. Kipróbálhat gépeket, kütyüket, módszereket. Minden korosztálynak más megoldás.

 Krisztina Krt. 2-4 félemelet 8-9
1122 Budapest (Moszkva tér)
19-es kapucsengő

KÉRJÜK TÖLTSE KI AZ ADATLAPUNKAT ÉS A SZÉPSÉGSZALON SZAKEMBEREI VÁLASZOLNAK AZ ÖNT ÉRINTŐ TÉMÁKBAN!

Név:
E-mail címe:
Melyik szolgáltatás érdekli?
A szolgáltatások közül többet is ide írhat, melyik érdekelné bővebben? (Lenyíló ablakban a felsorolás)
  (Küldés után lehet hogy egy reklámot fog látni. Az alján lesz a vissza gomb!!)

Továbbá!
HAMAROSAN INDUL A KLUB:

OTTHON ÉDES OTTHON
Értékesítés otthon: Hogyan „adjuk el” a gyereknek, hogy hagyja abba a játékot és menjen fogat mosni, lefeküdni? Hogyan vegyük rá a férjünket, feleségünket bizonyos dolgokra. Hogyan oldjunk meg az állandóan előforduló konfliktusokat. Milyen jelek mutatják, ha a gyerekünk drogozik, hazudik. Milyen módszerek segíthetik a tanulást. Hogyan spórolhatunk. Hogyan tehetjük változatossá a szerelmi életet.


Nem tudod milyen a ZUMBA FITTNESS??? NÉZD MEG A VIDEÓT!PÉNZÜGYEK KÖZÉRTHETŐEN
Semmi szakszöveg, mellébeszélés. Függetlenül, PSZÁF engedéllyel, széles referenciával, szakmai múlttal. Hitelesen, függetlenül a pénzpiacról és a tőkepiacról! Hitelem kiváltható e olcsóbbra? Kaphatok e hitelt? Melyik bank a legjobb nekem, vagy a vállalkozásomnak. Hogyan csökkenthetem legálisan az adót! Milyen kockázatokat rejtenek az egyes befektetési termékek. Mi az ideális megoldás rövid vagy hosszabb távra. Összehasonlítás: ilyenem van (pl. biztosítás) van e korszerűbb. Biztosítási tanácsok. Mi az amiket nem árulnak el: apró betűs, csillagos részek a pénzügyekben. Csődhelyzet mentő! Hogyan kerülhetem ki a bankok felesleges költségeit. Hogyan érhetek el magasabb hozamot. Mi lesz a nyugdíjammal? Általános, közérthető tanácsok, megoldások, információk, személyre szabott megoldások.

MUNKA ÉS PÉNZKERESET
Hogyan keressünk munkát! Önéletrajz. Megjelenés. Beszéd. Mi az a passzív jövedelem. Cash Flow négyszög, Gazdag papa szegény papa. Hogyan adjunk el? Módszerek, kifogások kezelése. MLM és egyéb lehetőségek összehasonlítása. Hogyan lehet milliomos. A Megoldás klub ajánlatai.

TERE- FERE
Horoszkóp, személyiségjegyek és egyéb praktikák! Társkereső klub. Randiguru, azaz hogyan irányítsuk a randevút! Mindenféle problémák megoldása az ILLETÉKES „elvtárssal” vagy úrral! Ha Koltai urat nem is tudjuk prezentálni, a Tere-fere problémamegoldó urat igen. Vesse fel a problémát és mi megkeressük az illetékest. Persze egymást is segíthetnénk. A klubtagok is lehetnek problémamegoldók. Ki mihez ért? Joghoz? Kocsikhoz? Kocsik szereléséhez? Összegyűjtjük és nyitunk egy fórumot.

És még? Legyen ez az Ön klubja is. Milyen témákat látna szívesen? Ön miben tudna megoldásokat adni? Miben lenne jó ha mi találnánk megoldást az Ön problémájára! Kérjük ossza meg gondolatait!


Név:
E-mail címe:
Telefon:
Milyen témákban várna megoldásokat?
Milyen klub programok érdekelnék?
Egyéb ötlet a klubhoz?
KÉRJÜK ÍRJÁL NEKÜNK! Köszönjük! 
 (Küldés után egy reklámot fogsz látni. Az alján van a vissza gomb!!)

Tehát ne feledje mindet egy helyen! A TÖBB MINT SZÉP SZÉPSÉGSZALONBAN:

Baba-mama szolgáltatások
Dietetika
Életmódtanácsadás
Fitnesz
Hangtál terápia
Holisztikus gyógyítás
Infraszauna
Intim torna
Kozmetika
Manikűr/Pedikűr
Masszázs
Orvosi szűrővizsgálatok
Problémás arc
21. század fitnesze
Rúdtánc fitnesz
Szexuális masszázs
Szolárium
Természetgyógyászat
Torna
Végleges szőrtelenítés
Zsírbontás
Cellulit Masszázs
Kavitációs ultrahang
Nőiesség Titka – Több mint testedzés

Fullextra

Nincsenek megjegyzések: