2010. december 23., csütörtök

AZONNALI LÁTVÁNYOS EREDMÉNY!!!

 Szépségszalon sorozat 

Bíró Ica ajánlásával


 

 KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS

Az IMPACT egy testkezelő készülék, melynek célja a helyi zsírlerakódások térfogatának csökkentése 40 kHz-es ultrahang kavitációs eljárással.

Ezen kívül a készülék elektroporációt is nyújt, melynek révén feszesítő és anti-cellulit hatású termékek jutnak a bőrbe, így téve a kezelést globálisan teljessé. Az IMPACT a testkezelések globális megoldása, mivel nemcsak egy problémát vagy helyi zsírlerakódást kezel, de egy kezeléssel csökkentheti a helyi zsírt, a cellulitot, és feszesítheti a bőrt.

A technológiák

Kavitáció-ultrahang:

Más néven akusztikus hullám, azaz vibráló hanghullámok, melyek szétrobbantják a zsírsejteket, elpusztítják az adipocitákat. A kezelés mégsem invazív, és már az első kezeléssel mérhető körméret csökkenés érhető el!

Elektroporáció:

Vagy tű nélküli mezoterápa, egy közepes frekvenciájú áram, mely lehetővé teszi, hogy a bőr mikropórusain keresztül a sejt membránjait megnyitva hatóanyag juttatható be (ionizált és nem ionizált hatóanyagot valamint nagyobb molekulaméretet egyaránt).


A kavitáció javallatai:

Helyi zsírlerakódás
Cellulit
Testszobrászat

Az elektroporáció javallatai:

Lokalizált zsírlerakódás
Cellulit
Testszobrászat
Feszesítés

A technológiák alkalmazási lehetőségei:

Kavitáció önállóan
Elektroporáció önállóan
Kavitáció és elektroporáció együttesen
Heti egy vagy kettő kezelés javasolt, összesen 10-12 kezelés, kúraszerűen. A kezelések után mindig alkalmazzunk vákuumos vagy hagyományos masszázst, nyomásterápiát!

Szeretnél többet tudni?
Tölts ki egy jelentkezési űrlapot!
Az előző cikkek egyikénél talál egyet.

Sorozatunkat később folytatjuk...
Holnap ugyanis karácsony!
Boldog Ünnepeket!

Nincsenek megjegyzések: