2010. december 6., hétfő

MEGJELENT a Pasik és a házasságfóbia!

Kedves Facebookosok, bloggolók, barátok, rajongók!
Megjelent egy szuper jó könyv!!!

MOTTÓJA: Nem az az igazi, akivel le tudnád élni az életed, hanem az, aki nélkül nem!!!


BÍRÓ ICA: Szívemnek különleges könyvet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Most jött ki a nyomdából. A testvérkötete 2 évvel ezelőtt jelent meg és azóta vártam a pasis részt. Tuti ha belekezdesz az olvasásába, akkor alig bírod majd letenni. Mert egyszerűen olvasatja magát! De vigyázz ne nyisd ki a buszon, vagy vonaton, mert úgy se bírod ki hogy 10 soronként hangosan fel ne kacagj. Az pedig már kínos, ha a teljes utas közönség téged bámul. Mert annyira jó a humora, könnyed a stílusa, hogy te is imádni fogod. Persze a nevetés csak az egyik jó tulajdonsága, a komoly mondanivalója a másik. A könyv észrevétlen neveli a férfit és ha valaki a végére ér, akkor bizony óhatatlan másként fog a párjára tekinteni. Hiszem, hogy sokat segíthet a boldog és tartós párkapcsolat elérésében, a pasik igazi férfivá nevelésében. De a hölgyeknek is hasznos olvasmány, hisz segít a párválasztásban, nehogy már az elején elszúrjuk. De segít abban is, hogy ha már kiválasztottuk a férfit, milyen taktikával változtathatjuk meg, a látszólag megváltoztathatatlant.

Büszke vagyok arra, hogy egyike lehettem a hat felkért ismert médiaszemélyiségnek, akik egy őszinte interjúval kifejthették gondolataikat a témában. Szerintem nagyon jól sikerült, mint ahogy a könyv minden egyes fejezete. Az író barátomnak még arra is volt figyelme, hogy egy különleges horoszkóppal is meglepje Olvasóit.
Szóval szerintem kattints a kiadó oldalra és vedd meg karácsonyra! Most még hiába keresed a könyvesboltokban, mert csak a kiadónál kapható. A gyorsaságot kedvezménnyel, dedikált, hivatalos sorszámmal ellátott példánnyal jutalmazzák. Siess, mert ez soha vissza nem térő alkalom! Én már olvasom és te??

Ica

Ja és néhány részlet a könyvből kedvcsinálónak!

… „Édes lányok, drága Hölgyeim, leendő Asszonyok! 
Kérlek, gondoljátok át ezt a „férjhezmenősdi projektet”! Sajnos, genetikailag úgy vagytok kódolva, hogy párt keressetek, így aztán ha a fejem tetejére állnék egy baseball ütőt szorongatva, akkor sem tudnám kiverni a fejetekből eme dőre gondolatot! Mivel másnak veregetése meg túl nagy disznóság lenne, így kapásból, ezért legalább bogarat szeretnék ültetni a fületekbe. Amikor majd párotok „Drága Bogaramnak” szólít, intelmeim jussanak eszetekbe! Hiszen, ha házasságon töritek a fejeteket vagy voltatok már annyira csacskák, hogy egy esküvői vacsorán a menyasszony által hátradobott csokorért versenybe szálltatok, netán meg is szereztétek az ereklyét, kérem, fagyasszátok le egy percre arcotokról a bájvigyort és az elégedett sóhajotok helyett erőltessétek magatokra az akasztásra várók vigyorát. Mert bizony nincs veszélyesebb, mocskosabb, szemetebb, durvább, hazugabb, disznóbb, fondorlatosabb, szex-éhesebb egy férfinál és te pont hozzá akarod kötni az életed!!!

Mert sajnos manapság a Grál lovagok, meg a fehér lovas hercegek kihalófélben vannak. Az igazi férfiakat felváltották a nyafogós pasik, az urak helyett pedig már csak macsókból és kigyúrt kopasz csávókból áll a felhozatal. Na persze, nincs még akkor vész, mint a 150 millió évvel ezelőtti dinoszauruszos kihalásban. Igaz a bomba, vagy ha úgy tetszik egy bazi nagy meteorit, már a férfiakra is lecsapott, megtizedelte és mutálta is őket, de a folyamat egyes egyedeknél még visszafordítható. Egy mutáns pasiból is lehet férfi. Talán még úr, lovag, vagy küzdelmes munkával igazi férfi is, de nem ígérhetek könnyű győzelmet. Sztárinterjúkkal is bizonyítom: lehet még találni igazi férfit!

Hát nem tudjátok? A férfi valójában egy állat! Szerelmesen ökör, házasként egy szamár, ha nem házasodik meg, akkor magányos farkassá válik, ha nem csalja meg párját, akkor egy marha, viszont ha megcsalja, akkor egy patkány—ha ezért aztán elválik, akkor csak egy kivert kutya. Tehát sokféle állat lehet, − papagáj és macska is −, de egy dologban minden férfi közös: mind disznó! Persze a disznók között is van átmenet a hízó sertés, a malackodó és a varacskos disznó között, de akárhogy csavarjuk, a disznó az disznó!

Mert tegyük fel az ősi kérdést!! Van-e egyáltalán ideális párkapcsolat, vagy csak tapogatózunk egy sötét alagút mélyén? Persze a pesszimista csak a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken. Amikor nem érzed a szerelmet, akkor az előbbi alagútban te vagy mozdonyvezető, szerelmesen pedig te botorkálsz a síneken. Igaz ugyan, hogy az alagút szivárvány színeiben pompázik, de a vonat akkor is el tud ütni. Csak erre sokan később jönnek rá, mikor már a harmadik tehervonat (azaz rosszul sikerült kapcsolat) is átgázolt rajtuk.

Most bemutatom a másik oldalt. Minket! Kedves Hölgyek, most megtudhatjátok: Milyen is egy igazi férfi, na és milyen, ha igaztalan! MegMurder ügynök szerint az igazság odaát van! A sötét oldalon. És bizony, mi férfiak, néha annyira sötétek vagyunk!
A természet vagy a Jóisten, hogy a fenébe rakott össze két ennyire különböző lényt e Földön? Mármint a férfit és a nőt. A férfi egészen másképp gondolkodik, érez és cselekszik ugyanazon helyzetben, mint a nő.

Tegyük csak fel a szívbe vágó kérdést: Miért változik meg a férfi, ha a szeretett nőt elvette felségül?  Hát kérdem én, mikor lett a 100 szál vörös rózsából temetővirág, műanyag cserépben adva? Mikor lett a „várj, kinyitom a kocsiajtót, mielőtt beszállsz” kezdőmondatból, „fiam nyisd ki a kaput”? Hogyan változott meg a „hadd fizessek én”,van nálad pénz−zé”?” Mikor csaptál először „úúúúúú elfelejtettem”− kiáltással a homlokodra a házassági évfordulónkon (már az elsőn :-), na és mikor kezdtél a cipőire féltékennyé válni? Tudom, a szerelem vakká tesz, de mikor tesz bénává, süketté és szemétládává? Bénává, mikor nem nyitjuk ki az ajtót, süketté, mikor nem halljuk meg, ha megkérnek valamire és szemétládává, hogy mindezt sorozatban tesszük.” …
Egy igazi nő mellé egy igazi férfi dukál, (nem csak egy pasi, fiú vagy csávó). Egy igazi férfi kell neked is kedves Olvasóm, aki nem féltékeny arra, hogy a nő ragyog mellette. Mert az igazi férfinek van kiállása, kellő tartása, önbizalma és védő karja ahhoz, hogy egy igazi nő bátran széttörhesse a burkát és tündököljön, ragyoghasson miközben mind a férfi, mind ő saját maga is azt gondolja, én vagyok a legszerencsésebb ember a világon, hogy ő a párom!

Könyvem olyan mint egy IGAZI FÉRFIT GYÁRTÓ CSODAMASINA!

Hasonlóan egy mosógéphez, itt "is" 4 programot választhat!!

Első program: Kérjük nyissa ki a Csodamasina az ajtaját és állítsa be azt a pasit, melyet megváltoztatni kíván. Ha nagy a hasa, tuszkolja be a gépbe, de előtte tetesse le vele a söröskriglit. Ha sikerült a művelet zárja rá az ajtót. Nyomja meg az I. program gombot és várjon 2 órát. A gép hangos pityegéssel jelzi, hogy elkészült. Nyissa ki az ajtót és máris kész az IGAZI FÉRFI! Egy lovagias, figyelmes, belevaló úr…. olyan James Bond-os fazon, aki ezentúl a tenyerén fogja hordozni. A programnak van egy un. rövidített változata is. A Csiszolóprogram. Ebben nem jön ki a gépből Igazi férfi, de smirglivel egy kicsit csiszolunk rajta és ettől a pasinak jobb lesz a modora és megértőbb lesz Önnel szemben is.
Második program: Igazi férfi kereső GPS (dzsí pí esz!!!) Ha eddig gondja volt a választással és rengeteg időt pazarolt el életéből olyan pasikra, akiknek jobb lett volna már az elején NEMET mondania, csak akkor még nem ismerte fel a hibáikat. A gép segít ezentúl választani és így máris nagyobb az esélye a boldogságra. A gép a házasságfóbiában szenvedőkön is segít.

Harmadik program: Ha rossz a kedve csak nyomja meg a harmadik programot és máris röhögni fog. Kacarászni, vihogni és hahotázni. A program már 2 perc használat után mosolyt csal az arcára. Vigyázat túlzott használat hasfájást okoz a nevetőgörcsök miatt. Ez egy összetett program, mely minden funkcióból vesz egy kicsit. Ez egy univerzális funkció. Boldogsághormont csepegtet a használó vérkeringésébe. A pasi minden funkcióját automatikusan beállítja. Legyen az anyóshoz, gyerekhez, cipővásárláshoz való viszony, vagy a kajához, focihoz, kocsihoz, munkához stb. való viszonyulása. A lényeg egy harmonikusabb, boldogabb párkapcsolat, függetlenül, hogy házasságról vagy egy bimbózó új kapcsolatról van szó.

Negyedik program: Ez még csak korlátozott számban elérhető funkció, de a 2011-es update után majd eljöhet a pénzügyi és média klubba és ott megláthatja, hogy a családi élet is tiszta üzletkötés. Csak gondoljon bele, hogy Ön akkor is üzletkötő, mikor a játszásban lévő gyereknek el kell „adnia” azt, hogy menjen fogat mosni és lefeküdni. Sikeres Üzletkötés otthon, ami egyenlő a békével és a boldogsággal.

CSODAGÉPEM PROTOTÍPUS! 

Sajnos nem vihető el a cégünktől, de készítettünk hozzá egy HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, ami egy könyv formában kivitelezett PASIJAVÍTÓ MÉDIA!

Minden olyan tulajdonsággal bír, amit a CSODAMASINA is megoldana Önnek. Igaz ebbe nem tudja a pasit betenni, de ha tud olvasni a szentem, akkor már csak annyit kell tennie, hogy parancsoljon rá, hogy olvassa el. A többi funkcióhoz, pedig Önnek kell belelapoznia. Pl. médiaszemélyiségek különleges interjúit vagy a párkapcsolati- és SZEXHOROSZKÓPOKAT is talál benne.

Mert bizony én megszólaltattam olyan ikonokat, akikért legyőzve a sárkányt felmásznék a toronyba, akikre illik mindaz, amit az igaz nőkről gondolok. 
Kivel is kezdhetném a sort, ha nem Bíró Icával?!

Icának nagyon érdekes kérdéseket tehettem fel, amelyek természetesen a válaszoktól váltak azzá! Mert Icus nemcsak őszinteségével, de megfontolandó tanácsaival is le fogja nyűgözni az Olvasókat. 
Többek között megtudhatjuk milyen a férfiideálja, mi a férfiak legfőbb három rossz tulajdonsága. Mi az amit elrontanak egy párkapcsolatban. De olyan pikáns témákat sem kerülünk el, mint a jó szex, vagy a kapuzárási pánik. Ica az is elárulja a könyvben, hogy őt mivel lehet meghódítani és milyen amikor szerelmes…. 
és még sok más, de az legyen egyenlőre TITOK!

A könyvem igyekszik minden oldalával nevetésre késztetni, de persze úgy ahogy mindig is tettem, a humorban nem ismerve tréfát. Mert lehet jól érezni magunkat, még akkor is ha a téma nagyon is komoly. Mert a könyvem nem más, mint az igazi férfi gyártási útmutatója. Ezt a könyvet minden pasinak el kell olvasnia, hogy egy kicsit megváltozzon a szemlélete, hogy (ha van) lássa mekkora a szakadék közte és egy James Bond szerű férfi között. Persze minden nőnek még inkább el kellene olvasnia, hisz a könyvem még arra is képes, hogy ezt a szakadékot áthidalja és a pasi igazi férfiként sétálhat át szeretett hölgyéhez. Hozzád!!! Mert nemcsak nevel, de tanít. Boldog párkapcsolatra, a nő tenyéren való hordozására. 

Vedd meg karácsonyra a közös boldog párkapcsolatodért!

Ha többet akarsz tudni, akkor kattints a blogjára: http://pasikesahazassagfobia.blogspot.com

A kiadó extra kedvezménnyel is várja a leggyorsabb megrendelőit. A könyv most kiadói kedvezménnyel vehető meg, kérhető, dedikált, hivatalos sorszámozott példány is.
MOST KIADÓI KEDVEZMÉNNYEL 3990 Ft helyett 3150 Ft+ postaköltség!
Megrendelheted az info.topimmo@gmail.com mailben vagy itt:



Név:
Postacím:
Megrendelt könyv címe:
Megrendelt db:
Hogyan kéri?: Dedikálás nélkül
Dedikálással
Dedikálás esetén kinek? Név:
Egyéb megjegyzés:
E-mail cím ha van:

Szeretettel 

Erdélyi Tibor
író, blogger

Nincsenek megjegyzések: