2010. december 13., hétfő

Összefoglalva az emberi auráról

Az egészség éteri aurája lényegében a fizikai testet jelenti.
Az asztrális aurában megnyilvánulnak az ember ösztönei, vágyai és érzelmei.
A mentális aura, ha azt pozitív gondolkodásmóddal és a személyiséget formáló tulajdonságokkal tudatosan fejlesztjük, gyorsan képes fejlődni. Idővel a mentális aura jellemzői átléphetnek az asztrális síkba, hogy az ember ösztönös érzelmeit gondolatai irányításával működtethesse. Így a szükséges érzelem nem tűnik el, csak finomabb és magasabb szintűvé válik.
Az ember létezését meghatározó alapbenyomásokat a fizikai, éteri, asztrális és a mentális aura tárolja. Annak minőségét, nagyságát, tisztaságát az ember önmaga építheti és finomíthatja.


Az aura tisztítása
Az aurát módunkban áll megtisztítani a negatív energiáktól, de csak a 3-4. aurarétegig. Azon felül csak a bioenergetikai szakember képes segíteni. A tisztítás által megkönnyebbülést, jobb közérzetet és gyógyulást érhetünk el, miközben megszabadulunk a negatív energetikai hatásoktól. Önmagunk úgy tisztíthatjuk auránkat, és úgy szabadulhatunk meg a negatív energetikai hatásoktól, ha őszinte megbánással és megbocsátással megszabadítjuk lelkünket nyomasztó terheitől. Az imák, mantrák és a bűnbánat már ősidők óta az emberek lelki megkönnyebbülését voltak hivatottak elősegíteni. Relaxált vagy meditatív állapotban, mely egy mélyebb tudatszinten következik be, hatásosabban élhetjük át lelkünk megtisztulását.
A fizikai testet ért sérülések az aura első rétegében (az étertestben) kárt okozhatnak, illetve ha ez a réteg teljesen leválik a fizikai testről, az életfunkciók is megszűnnek.

Nincsenek megjegyzések: