2011. január 31., hétfő

BÍRÓ ICA KLUB: Vasárnapi Megoldások Műhely és tréning!

„A problémák nem oldhatók meg a gondolkodásnak azon a szintjén, amelyen akkor voltunk, amikor okoztuk azokat.” (Albert Einstein)
Az ERŐ veled van!

Vasárnapi Megoldások Műhely

Nehéz időket élünk, egyre súlyosabb a gazdasági nyomás helyezkedik ránk.  Egyre gyakrabban tapasztalunk olyan problémákat,  melyek látszólag rajtunk kívül akadályoznak minket abban, hogy  boldogok lehessünk , hogy megtapasztalhassuk azt, hogy képesek vagyunk  kiemelkedni a gondok és problémák mindennapjaiból.

Egyre nyilvánvalóbb, hogy most úgy mint talán eddig soha, nagy szükségünk van  személyiségünk belső erőforrásaira.  Minden olyan felismerésre ,mely  segítségünkre lehet  az életünknek  anyagi, kapcsolati, kommunikáció, családi és egészségi rendszereinek javításában.


A kérdés  csupán az, hogy hogyan?

 
Erre való tekintettel kidolgoztunk egy olyan pénz kímélő, de mégis nagyon hatékony  Mesterkód  Programot. Egy  interaktív megoldás orientált műhelyt, melynek keretében közös erő illetve csoport dinamikát felhasználva, megtalálhatjuk személyiségünk rejtett vonásait
E roppant gyakorlatias – Energetikai feltöltődés meditáción és gyakorlati szerepjátékokon alapuló – program során olyan érzelmi tapasztalatmintákhoz jutunk, amik segítségével képesek vagyunk felismerni és elfogadni helyünket és szerepünket a környezetünkben.

Ha felismerted, hogy boldogságodat csak a tudatod beállítódásai és saját attitűdjeid határozzák meg, és szeretnéd a Veled, Körülötted történő eseményeket és üzenetüket jobban megérteni, itt a helyed!

Ha van mondani valód, ötleted, észrevételed -  gyere és te is segíts a megoldásban
.

Időpont:             2011. 02. 06. vasárnap 10.00-13.00
Cím:                  1122. Budapest, Krisztina Krt. 2-4. 19-es kapucsengő.  Bíró Ica klub.
Részvételi díj:  2500 ft

A  Műhely korlátozót létszámra való tekintettel kérlek benneteket,
hogy a jelentkezéseteket időben küldjetek
carlagalli@carlagalli.hu címemre.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Családállítás
Ez a tréning  a  Családállítás oldaláról szemléli a párkapcsolatokat. Még pedig a kapcsolatok rendszereivel és alaptörvényeivel foglalkozik.
Párkapcsolaton belüli alapvető olyan kérdésekkel melyek erősítik, vagy gyengítik a kapcsolatokat.

A család egy olyan energetikai rendszer, amelynek gyógyító ereje van.
Mivel személyiségünk gyökerei több generáción keresztül visszanyúlnak, tudattalanul meghatározzák viselkedésünket, érzelmi világunkat.
Életünk szorosan összefügg a családi rendszerünkkel, amely bizonyos szabályok szerint működik

Ha felismerted, hogy a boldogságod  a tudatosságot és a családhoz való viszonyok  határozzák meg, ha szeretnéd körülötted történő eseményeket és üzenetüket jobban megérteni - Itt a helyed!

Időben jelentkezz:  
carlagalli@carlagalli.hu

Időpont:     2011.02.12   Szombat (10.00-18.00)

Helyszín:   1112 Krisztina krt. 2-4.  19-es kapucsengő.   Bíró Ica klub.

Részvételi díj: 10.000 ft.

Nincsenek megjegyzések: