2011. január 25., kedd

További érdekességek az AURÁRÓL II.


A jelenlegi technikai fejlődés által már megadatott az a lehetőség, hogy speciális bioenergiai mérőműszerekkel le tudják mérni az emberi test energiáit. A mérési eredmények számítógépen történő feldolgozásával megjeleníthető az emberi aura és csakra jellemző állapota, valamint a test, érzelem, szellem pillanatnyi helyzete. Együttesen pontos képet adhatnak az aurában, illetve az emberben lejátszódó energetikai folyamatokról. Az aura színe, mérete hangulattól, gondolattól változhat, de egy alapszín, mely meghatározza főbb jellemvonásainkat, adott. Ez a fő szín életünk folyamán akkor változik, ha spirituális fejlődés lépcsőin az utat megtesszük.

Zöld
Harmonikus és békés személyiség. Természetes környezetben él. A legkiegyensúlyozottabb típus. Erőteljes kapcsolata van a természettel. Szereti az állatokat, macskát, kutyát, lovat. Sok időt tölt kertészkedéssel, vagy az állatok gondozásával. Gyorsan és analitikusan gondolkozik. Viselkedése természetes, közvetlen, beszédes. A sok beszéd segít neki, hogy egyensúlyba hozza magát. Fontos számára, hogy biztonságos, kiegyensúlyozott környezetben éljen, hogy megértsék. Természetes képessége, hogy kifejezze érzéseit, és erre megtanítja környezetét is. Szeret együtt lenni a családjával. Barátságos, segítőkész, kitűnő pedagógiai érzékkel rendelkezik.
Jól kijön minden színnel, de legharmonikusabban a saját színével és a violával.
Szakmák: jó kertész, kutató, gazdálkodó, szociális munkás, tanár, óvónő, anya, titkárnő.
Sport: szeret síelni, úszni, táncolni, de leginkább a kutyájával kocogni.

Sötétzöld
Intelligens, energikus, nagyon jó a kommunikációs készsége. Szívesen ad másoknak tanácsot, kifejezetten tanító típus. Nehéz egy vitában felülkerekedni a sötétzöldeken, nagyon gyorsan vág az eszük. Szociális, pontosan tudja, hogy mit akar, és ki is fejezi.
Jól kijön a másik zölddel és sárgákkal.
Szakmák:
Sport:

Kék
A legnyugodtabb és a legkiegyensúlyozottabb személyiségtípus. Természetes bölcsességgel és tapasztalattal rendelkezik. Nagyon szociális, segítőkész, mely belső szükségszerűsége. Precízen, tisztán gondolkodik.
Jól kijön a vörössel, a sárgával, a zölddel, a violával és a levendulával.
Szakma: nővér, gyógyító, szociális munkás, óvónő, tanár, háziasszony.
Sport: nem nagyon szereti a fizikai aktivitást, ezért könnyen elhízik.

Indigókék
Erős vágy él benne, hogy kifejezze a spiritualitását. Nagyon érzékeny, és erős kapcsolatban áll belső énjével. Erejét a szeretetből és istenhitéből meríti. Jó érzéke van a finom energiák észleléséhez, többnyire auralátó. Hűséges, becsületes, soha nem hazudik. A szex számára spirituális egyesülést jelent.
Szereti a levendula, viola és fehér partnereket, de jól kijön a sárgával és a zöld személyekkel is.
Szakmák: szociális, segítő munkák, spirituális gyógyító, tanár, művész, zenész, tervező, anya, nővér, óvónő.
Sport: szereti az aktív és intenzív sportokat, valamint a kocogást és a meditatív gyakorlatokat.

Viola
Dinamikus, karizmatikus, erőteljes személyiség. Független, akinek térre van szüksége. A külvilág számára hűvösnek tűnik, de belül szenvedélyes. Általában vezető és domináns a párkapcsolatban. Valószínűleg mélyen vallásos lelkületű. Többnyire nem erős pont az aurában, átmeneti felhők vagy lángok formájában jelenik meg. Spirituális gondolatokra utal.
Szereti: a pirosakat, a sárgát és a kéket.
Szakmák: zenész, színész, művész, spirituális tanár, pszichológus.
Sport: szabadban végezhető mozgások.

Levendula
Intuitív és kreatív gondolkodó. Gyakran érzékeny, a fizikai teste vékony csontú és törékeny. Gyakran szétszórt és feledékeny. Barátságos. Szeret csendes környezetben dolgozni. Szüksége van mély pihenésre vagy meditációra.
Jól kijön a sárgákkal, a zöldekkel és a fehérekkel.
Szakma: művész, író, színész, táncos, spirituális gyógyító, tanár, divattervező.
Sport: úszás, séta, kertészkedés.

Fehér
Spirituális, transzcendentális, a legerősebb a kapcsolatuk Istennel. Erős kapcsolat van a belső énjével, spirituális és isteni energiákkal. Nagyon magas szinten vibrál, és időnként automatikusan gyógyít embereket a puszta jelenlétével. Általában óvatos más emberekkel. Ha kapcsolatban áll a felsőbb énjével, nem szükséges, hogy körülvegye magát emberekkel.
Szakmák: gyógyító, spirituális tanár, recepciós, szerzetes, könyvtáros.
 

Nincsenek megjegyzések: