2011. január 4., kedd

Kérdeztétek: válaszolok!

KÉRDÉS: Ica csináltattam egy aurafotót az egyik plazaban. Mit jelent hogy zöld az aurám? (Kata)

VÁLASZ: Auránk jellegzetességei, mérete, színei vastagsága tökéletesen tükrözi érzelmi állapotunkat, gondolkodásunkat, fizikai állapotunkat, mely egyedi és megismételhetetlen, hiszen velünk együtt változik. Az auraszínünk ismerete mélyebb önismerethez vezet, felismerjük általa az energiák kölcsönhatását, áramlását, auránkban és csakráinkban, következtethetünk csakráink állapotára. Kiderülhet, hogy egyes emberekkel miért könnyű, másokkal miért nehezebb kijönnünk.

A jelenlegi technikai fejlődés által már megadatott az a lehetőség, hogy speciális bioenergiai mérőműszerekkel le tudják mérni az emberi test energiáit. A mérési eredmények számítógépen történő feldolgozásával megjeleníthető az emberi aura és csakra jellemző állapota, valamint a test, érzelem, szellem pillanatnyi helyzete. Együttesen pontos képet adhatnak az aurában, illetve az emberben lejátszódó energetikai folyamatokról.
Az aura színe, mérete hangulattól, gondolattól változhat, de egy alapszín, mely meghatározza főbb jellemvonásainkat, adott. Ez a fő szín életünk folyamán akkor változik, ha spirituális fejlődés lépcsőin az utat megtesszük.

Kevés kiválasztott személynek adatott meg, hogy lássák az aurát. Azonban az Auracentrum által alkalmazott legújabb aurafényképező és elemző rendszerének segítségével az aura bárki számára megjeleníthető.

A mérések által elkészített csakra- és auraképek nagyon jó kiindulási pontot jelenthetnek arra vonatkozólag, hogy a különböző testet és lelket harmonizáló, illetve regeneráló gyakorlatok milyen módon befolyásolják fizikai és lelki állapotainkat. Az Auracentrummal közösen végzett kísérleteink alapján a különböző aura- és csakraharmonizáló gyakorlatok pozitív eredményeket mutatnak.
Az alábbi felsorolás talán iránymutató lehet az aura színeinek tanulmányozásában.



Zöld
Harmonikus és békés személyiség. Természetes környezetben él. A legkiegyensúlyozottabb típus. Erőteljes kapcsolata van a természettel. Szereti az állatokat, macskát, kutyát, lovat. Sok időt tölt kertészkedéssel, vagy az állatok gondozásával. Gyorsan és analitikusan gondolkozik. Viselkedése természetes, közvetlen, beszédes. A sok beszéd segít neki, hogy egyensúlyba hozza magát. Fontos számára, hogy biztonságos, kiegyensúlyozott környezetben éljen, hogy megértsék. Természetes képessége, hogy kifejezze érzéseit, és erre megtanítja környezetét is. Szeret együtt lenni a családjával. Barátságos, segítőkész, kitűnő pedagógiai érzékkel rendelkezik.
Jól kijön minden színnel, de legharmonikusabban a saját színével és a violával.
Szakmák: jó kertész, kutató, gazdálkodó, szociális munkás, tanár, óvónő, anya, titkárnő.
Sport: szeret síelni, úszni, táncolni, de leginkább a kutyájával kocogni.

Sötétzöld
Intelligens, energikus, nagyon jó a kommunikációs készsége. Szívesen ad másoknak tanácsot, kifejezetten tanító típus. Nehéz egy vitában felülkerekedni a sötétzöldeken, nagyon gyorsan vág az eszük. Szociális, pontosan tudja, hogy mit akar, és ki is fejezi.
Jól kijön a másik zölddel és sárgákkal.

Holnap folytatjuk a többi színnel...
üdv. Ica


Nincsenek megjegyzések: