2011. január 5., szerda

Színek az aurában

Folytatás tegnapról...


Piros
Itt és most él. Bátor, erős. A realitás fontos számára. Energikus, szenvedélyes, akció orientált. Szereti az izgalmakat, stresszre van szüksége. Nyitott, kommunikatív típus. Optimista. Függetlenségre van szüksége. Türelmetlen, mindent azonnal akar. Szereti, ha emberek veszik körül, könnyen szerez barátokat. Érzékeny, könnyen sérül, de nem mutatja ki. Fontos, hogy levezesse az energiáját, amit rendszeres fizikai munkával, aktív sporttal érhet el. Feladata, hogy megtanulja kontrollálni az energiáját.
Nagyon jól kijön a saját szín típusával, a naranccsal és a zöld színű emberekkel.
Szakma : tűzoltó, rendőr, sebész, kereskedő, kamionsofőr, sportoló.
Sport: boksz, foci, kosárlabda.

Narancs
Személyiségében ötvöződik a piros aktivitása, energikussága a sárga intellektusával. Független, individuális. Igazi felfedező típus. Keresi a veszélyes szituációkat, szereti emelni az adrenalinszintjét. Izgalomra, kalandokra törekszik. Nagyon kreatív ember. Erős a függetlenedési igénye, nehezen viseli el a főnököt, ezért inkább önálló munkát keres. Keményen tud dolgozni, de szereti és élvezi is az életet, vidám, gondtalan.
Nagyon jól kijön a saját szín típusával, a sárgával és a pirossal.
Kedvelt szakmái: üzletember, építész, kaszkadőr.
Sportok: szörf, ejtőernyő, hegymászás, autóversenyzés.

Narancssárga
Logikus, analitikus, célorientált ember. Szeret elmerülni a részletekben. Néha úgy tűnik, hogy nem látja át az egészet, mert a részletekre koncentrál. Szereti a technikát, szívesen szerel autót, motort, fejleszt számítógépet. A legmegbízhatóbb ember. Szeret tanulni. Gyakran elfojtja az érzéseit, mert nem tudja kezelni azokat. Ezért fontos számára, hogy valamilyen művészi és kreatív tevékenységet folytasson, ami utat nyithat érzelmi és spirituális energiáinak.
Szereti a vörös és a sötétzöld embereket, vonzódik a sárgákhoz.
Szakma: építész, programozó, tanár, orvos, műszerész, mérnök, könyvelő.
Sport:

Sárga
A napfény és a vidámság színe. Minden szinten szereti az életet. Kedves és intelligens, könnyen tanul. Nehéz számára az egy helyben maradás, ezért legalább a kezét mozgatja. A harmonikus sárgák kreatívak, írnak, festenek, szerelnek. Soha nem akar felnőni, ezért fiatalabbnak tűnik koránál. Hajlamos a túlzásokra: szex, drog, ital. Nagyon érzékenyen reagál a környező hatásokra, ezért könnyen depresszióba, apátiába eshet. Szociális beállítottságú, szereti a társaságot. Jó barát, nyitott mások felé. Szüksége van arra, hogy megtalálja igazi belső énjét.
Nagyon jól kijön a saját szín típusával és a naranccsal.
Szakmák: orvos, terapeuta, zenész, festő, művész, filozófus, pszichológus, gyógyító, szakács, pincér, idegenvezető.
Sport: fontos számára, hogy fitt maradjon, ezért a biciklizés, a tenisz, a kocogás, úszás a kedvenc sportok.



Kék
A legnyugodtabb és a legkiegyensúlyozottabb személyiségtípus. Természetes bölcsességgel és tapasztalattal rendelkezik. Nagyon szociális, segítőkész, mely belső szükségszerűsége. Precízen, tisztán gondolkodik.
Jól kijön a vörössel, a sárgával, a zölddel, a violával és a levendulával.
Szakma: nővér, gyógyító, szociális munkás, óvónő, tanár, háziasszony.
Sport: nem nagyon szereti a fizikai aktivitást, ezért könnyen elhízik.

Indigókék
Erős vágy él benne, hogy kifejezze a spiritualitását. Nagyon érzékeny, és erős kapcsolatban áll belső énjével. Erejét a szeretetből és istenhitéből meríti. Jó érzéke van a finom energiák észleléséhez, többnyire auralátó. Hűséges, becsületes, soha nem hazudik. A szex számára spirituális egyesülést jelent.
Szereti a levendula, viola és fehér partnereket, de jól kijön a sárgával és a zöld személyekkel is.
Szakmák: szociális, segítő munkák, spirituális gyógyító, tanár, művész, zenész, tervező, anya, nővér, óvónő.
Sport: szereti az aktív és intenzív sportokat, valamint a kocogást és a meditatív gyakorlatokat.

Viola
Dinamikus, karizmatikus, erőteljes személyiség. Független, akinek térre van szüksége. A külvilág számára hűvösnek tűnik, de belül szenvedélyes. Általában vezető és domináns a párkapcsolatban. Valószínűleg mélyen vallásos lelkületű. Többnyire nem erős pont az aurában, átmeneti felhők vagy lángok formájában jelenik meg. Spirituális gondolatokra utal.
Szereti: a pirosakat, a sárgát és a kéket.
Szakmák: zenész, színész, művész, spirituális tanár, pszichológus.
Sport: szabadban végezhető mozgások.

Levendula
Intuitív és kreatív gondolkodó. Gyakran érzékeny, a fizikai teste vékony csontú és törékeny. Gyakran szétszórt és feledékeny. Barátságos. Szeret csendes környezetben dolgozni. Szüksége van mély pihenésre vagy meditációra.
Jól kijön a sárgákkal, a zöldekkel és a fehérekkel.
Szakma: művész, író, színész, táncos, spirituális gyógyító, tanár, divattervező.
Sport: úszás, séta, kertészkedés.

Fehér
Spirituális, transzcendentális, a legerősebb a kapcsolatuk Istennel. Erős kapcsolat van a belső énjével, spirituális és isteni energiákkal. Nagyon magas szinten vibrál, és időnként automatikusan gyógyít embereket a puszta jelenlétével. Általában óvatos más emberekkel. Ha kapcsolatban áll a felsőbb énjével, nem szükséges, hogy körülvegye magát emberekkel.
Szakmák: gyógyító, spirituális tanár, recepciós, szerzetes, könyvtáros.

Nincsenek megjegyzések: