2011. január 24., hétfő

További érdekességek az AURÁRÓL!


Kevés kiválasztott személynek adatott meg, hogy lássák az aurát. Azonban az aurafényképező és elemző rendszer segítségével az aura bárki számára megjeleníthető. A mérések által elkészített csakra- és auraképek nagyon jó kiindulási pontot jelenthetnek arra vonatkozólag, hogy a különböző testet és lelket harmonizáló, illetve regeneráló gyakorlatok milyen módon befolyásolják fizikai és lelki állapotainkat. Az Auracentrummal közösen végzett kísérleteink alapján a különböző aura- és csakraharmonizáló gyakorlatok pozitív eredményeket mutatnak. Az alábbi felsorolás talán iránymutató lehet az aura színeinek tanulmányozásában.

 Színek az aurában

Piros
Itt és most él. Bátor, erős. A realitás fontos számára. Energikus, szenvedélyes, akció orientált. Szereti az izgalmakat, stresszre van szüksége. Nyitott, kommunikatív típus. Optimista. Függetlenségre van szüksége. Türelmetlen, mindent azonnal akar. Szereti, ha emberek veszik körül, könnyen szerez barátokat. Érzékeny, könnyen sérül, de nem mutatja ki. Fontos, hogy levezesse az energiáját, amit rendszeres fizikai munkával, aktív sporttal érhet el. Feladata, hogy megtanulja kontrollálni az energiáját.
Nagyon jól kijön a saját szín típusával, a naranccsal és a zöld színű emberekkel.
Szakma : tűzoltó, rendőr, sebész, kereskedő, kamionsofőr, sportoló.
Sport: boksz, foci, kosárlabda.

Narancs
Személyiségében ötvöződik a piros aktivitása, energikussága a sárga intellektusával. Független, individuális. Igazi felfedező típus. Keresi a veszélyes szituációkat, szereti emelni az adrenalinszintjét. Izgalomra, kalandokra törekszik. Nagyon kreatív ember. Erős a függetlenedési igénye, nehezen viseli el a főnököt, ezért inkább önálló munkát keres. Keményen tud dolgozni, de szereti és élvezi is az életet, vidám, gondtalan.
Nagyon jól kijön a saját szín típusával, a sárgával és a pirossal.
Kedvelt szakmái: üzletember, építész, kaszkadőr.
Sportok: szörf, ejtőernyő, hegymászás, autóversenyzés.

Narancssárga
Logikus, analitikus, célorientált ember. Szeret elmerülni a részletekben. Néha úgy tűnik, hogy nem látja át az egészet, mert a részletekre koncentrál. Szereti a technikát, szívesen szerel autót, motort, fejleszt számítógépet. A legmegbízhatóbb ember. Szeret tanulni. Gyakran elfojtja az érzéseit, mert nem tudja kezelni azokat. Ezért fontos számára, hogy valamilyen művészi és kreatív tevékenységet folytasson, ami utat nyithat érzelmi és spirituális energiáinak.
Szereti a vörös és a sötétzöld embereket, vonzódik a sárgákhoz.
Szakma: építész, programozó, tanár, orvos, műszerész, mérnök, könyvelő.


Sárga
A napfény és a vidámság színe. Minden szinten szereti az életet. Kedves és intelligens, könnyen tanul. Nehéz számára az egy helyben maradás, ezért legalább a kezét mozgatja. A harmonikus sárgák kreatívak, írnak, festenek, szerelnek. Soha nem akar felnőni, ezért fiatalabbnak tűnik koránál. Hajlamos a túlzásokra: szex, drog, ital. Nagyon érzékenyen reagál a környező hatásokra, ezért könnyen depresszióba, apátiába eshet. Szociális beállítottságú, szereti a társaságot. Jó barát, nyitott mások felé. Szüksége van arra, hogy megtalálja igazi belső énjét.
Nagyon jól kijön a saját szín típusával és a naranccsal.
Szakmák: orvos, terapeuta, zenész, festő, művész, filozófus, pszichológus, gyógyító, szakács, pincér, idegenvezető.

Holnap folytatjuk!

Nincsenek megjegyzések: