2010. szeptember 13., hétfő

Cikkekkel emlékezünk...

Rég volt ez a csata , de a héten végig ilyen régi szép idők hangulatéban vagyunk...


Bíró Ica a magyar testkultúra egyik kimagasló alakja, amit mi sem bizonyít jobban, mint az a tény, hogy egy időben csaknem minden autószerelő műszer falát az ő színes képei díszítették. A fitnesz Lady egy időben átment Metal Lady-be, de ezt az időszakot ő is és a közönség is szerencsésen átvészelte.

Keleti finomságok Bíró Ica asztalán
VIDEÓ: http://www.rtlklub.hu/musorok/reggeli/videok/82717

A fittness nagyasszonya még a vonakodó vendégekkel is megszerettette az egzotikus ízeket, desszertjével azonban jó néhány pontot veszített.

Bíró Ica meditálással kezdte a napot, aztán megmutogatta a lakás díszeit, a shaolin kardjait, amiket az eredeti Shaolin faluból hozott, harci legyezőit, kegytárgyait. Természetesen Yoda, a kis Yorkshire terrier kutyája, ahogyan az összes eddigi vacsoránál, itt is egész nap jelen volt, de megismerhettük Kicsit, a sziámi cicát, akit Ica a shaolinoktól kapott.

Szerdai vendéglátónk természetesen kedvencével, Yodával indult a vásárcsarnokba. Miután mindent beszerzett, a saját kertjében szedte az előételhez a diót.

A cikk többi része itt olvasható:
http://vacsoracsata3.blogspot.com/2010/02/vacsoracsata-2010-8-adas-biro-ica.html


Bíró Ica gondolatok segítségével is fogy

A legfontosabb a tudatos táplálkozás és az, hogy milyen érzésekkel eszünk meg valamit.


Bíró Ica ezen a héten a legjobb szakács szerepéért száll harcba, a Vacsoracsatában. Az RTL Klub.hu-nak elmesélte, hogy a forgatás minden percét élvezte, az ellenfeleivel barátok lettek a közös esték során.

- Már Reginánál jó indul a hét, remek háziasszony, szépen énekel, az ételek isteniek voltak. Bagi Ivánnál is jó volt a hangulat, nem is tudtam, hogy ilyen jó hangja van. Mindenki hozta a stílusát, én a keleti vonalat erősítettem. Nem voltak műbalhék, sem rosszindulat, így kéne működnie mindig, ha ismertebb emberek összejönnek. És ha lehetne, a stábot külön díjaznám, mindenkinek nagyban segítették a munkáját.

Ica szerint mindenkit olyannak kell elfogadni, amilyen, ezért azon sem sértődött meg, hogy Bárdosi Sanyi néha-néha beszólogatott.

- Ő egy ilyen karakter, nem rosszindulatból mond dolgokat. Én el is várom az őszinte véleményt mindenkitől, Sanyi soha nem volt sértő. Ugyan volt egy olyan, komolyabb rész az én vacsorámon, amit végigröhögcsélt, de ez annak tudható be, hogy még egy csikó.

Ica tudatosan táplálkozik, de azt mondja, abban, hogy remek alakját a mai napig őrzi, a gondolatainak is nagy szerepe van.

- Minden alkalommal elmondom magamnak a következőt: "Legyen áldott ételem, italom, váljék egészségemre! Ettől is karcsúsodom, mert én így akarom!". Hiszem, hogy ha valamit jóízűen, pozitív érzésekkel eszem meg, nem lesz gond belőle. Ha valaki reszketve iszik meg például egy pohár vizet, mondván, hogy ő attól is hízik, akkor bizony hízni is fog. Mindenkinek üzenem, hogy persze fontos a tápérték, de ugyanilyen lényeges az, hogy milyen érzésekkel eszünk meg valamit!

Az is kiderült, hogy igaz lehet a mondás: egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út…

- Ebben lehet valami, anyukám szokta volt mondani, aki fantasztikus szakácsnő. Tőle tanult a lányom is. Én is tudok, ha akarok, és ha van az a férfi, akinek fontos, hogy a főztömet egye és meg is érdemli, akkor bármit elkészítek…

A cikk többi része itt:
http://www.rtlklub.hu/musorok/vacsoracsata/cikk/304023

Nincsenek megjegyzések: