2010. november 25., csütörtök

Biorezonancia-terápia

Tudományos megközelítés
 Tudományos oldalról megközelítve a kutatások szerint a “mágnes-áram” tartománya az, amelybe a bioenergia, mint jelenség besorolható.
Amíg az elektromos áram szigetelhető, addig a bioenergia – “mágnes-áram” – nem az. Terjedéséhez semmiféle közeg nem szükséges, tehát jellegét tekintve magas szintű intelligens energia, amely nem ismeri a fizikai korlátokat. Terjedelme térben és időben határtalan.
Két fő hatása kiemelkedő:
A rendezettség állapotának megteremtése molekuláris szinten. Ezen a poláris egyensúlyt értjük (pozitív-negatív), ami az energiapályákban keringő energiaharmonizálást eredményezi.
– A rezonanciaképesség alatt azt a tulajdonságot értjük, mely elősegíti, hogy a sejtek és szövetek minden tekintetben az eredeti, egészséges alapállapotokban működjenek, és a számukra optimális rezgésszámon funkcionáljanak.

 Hipocampusz
A teremtő információ

“A technikai civilizáció, és az ipari termelés mellékhatásai olyan megterhelést jelentenek a “civilizált” ember szervezetére, mely miatt fokozott veszélynek teszi ki egészségét. A károsító hatások nem okoznak azonnali megbetegedést, de a halmozottan egészségkárosító hatásnak kitett szövetek aktív segítségre szorulnak. A regenerációs képesség javításában, valamint a környezet és egészségkárosító hatások kivédésében, illetve a szervezet védekező rendszerének megerősítésében az utóbbi 30 év tapasztalatainak egyik legeredményesebb módszere a biofizikai orvoslás, más néven biorezonancia-terápia. Ennek, a tudósok által feltárt – szervezeten belüli kommunikációs és irányítórendszernek a közvetlen befolyása ma még szinte felbecsülhetetlen lehetőségeket nyitott meg az egészségvédelemben.”

Biorezonancia-terápia
A szervezet egy kibernetikai rendszer, azaz egy önszabályozó kör, amely folyton egy ideális értékhez történő önigazítást végez. Az önszabályozásnak a vitális tartalékaink szabnak határt. A biorezonancia-terápia a biofeedback-mechanizmuson (visszacsatoláson) alapuló gyógyító eljárás.

Nincsenek megjegyzések: