2010. június 23., szerda

VILÁGPREMIER MAGYARORSZÁGON! (Az évszázad üzlete!!)

Mára két idézetet is hoztam:

“Általában az az ember jut a legmesszebb, aki hajlandó merni és csinálni. Egy óvatos hajó soha nem jut messze a parttól.” (Dale Carnegie)

 „Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást.” (Stephen Dolly)


Fullextra: Igaz a hír, hogy megint valami újdonságba "botlottál"?

Sziasztok!

Akik ismernek tudják, hogy mindig keresem az új lehetőségeket, mert hiszem hogy ahhoz hogy megleljük a kövek alatt megbújó gyémántot, le kell hajolni és a köveket meg kell fordítani.  

A lehetőség mindenki kapujában kopogtat, csak meg kell tudni hallani. Mert ritkán dörömböl, általában csak halkan adja tudtunkra, hogy ott van. Ahhoz, hogy egyszer gyémántra leljünk a kövek alatt, lehet hogy százszor is le kell hajolni feleslegesen. Edison amikor kísérletezett a villanykörtével, hogy megtalálja az ideális gázt és wolframszál megfelelő ötvöző anyagát, csak az ezredik alkalom hozta meg számára a sikert. De ő nem azt mondta egy-egy sikertelen összetétel kipróbálása után, hogy na már megint nem jött össze hanem örült, hisz tudta, ez csak egy olyan összetétel, amivel megint kevesebb lett azok száma, ami nem működik. de örök igazság az is, hogy a gyakorlat teszi a mestert! Még a kövek alatti gyémánt keresésében is. 

Tegnap néhány barátommal együtt meghallgattam egy előadást és az elhangzottak alapján, bizton állíthatom, „e kő alatt” gyémántra leltünk. Egy briliánsra!

Talán első hallásra hihetetlennek hangzik, de egy olyan Internetes világüzletről beszélgettünk, melyet 5 év fejlesztése és dollár százmilliók elköltése előzött meg és most már a világpremier előtt megadatik, hogy Magyarország és a magyar emberek is részesei legyenek. Ha eddig azt mondtad, hogy bárcsak az elején tudhattam volna, akkor most kivételesen szerencsés helyzetben vagy!

Egy már most is működő és folyamatosan bővülő rendszerről tudok beszámolni, mely mintha egyesítette volna a közösségi oldalakat, Skype-t, webáruházakat, zene és film letöltéseket, aukciókat és még sok egyéb különlegességeket, de mégis teljesen más megközelítéssel. Pl. ki ne akarna venni pár ezer forintért a legújabb és legnagyobb képátmérős full HD LED televíziót, ki ne akarhatna nyitott tetejű új sportkocsit ötvenezer forintért, vagy ki ne szeretne mondjuk egy vacsorát bármelyik világsztárral? Ki ne licitálna úgy egy szolgáltatásra vagy világmárka termékre, ha tudja, hogy minden licit, legyen az az övé, vagy másé a világ bármely szegletéből nem fel, hanem lehajtja az árat és azé a termék, aki az egyedüli legolcsóbb árat kínálja! Ki ne akarna úgy pénzt keresni, hogy a rendszerbe regisztrál, nem ad el csak elmondja ezt a lehetőséget? Ki ne akarhatna ingyen mozit vagy akár tízezer zeneszám közül választva táncos hangulatot a lakásába és akkor még nem beszéltünk az olcsóbb telefonálásról, közösségi oldalakról, és mindazokról az előnyökről, melyet a rendszer vevőként vagy munkatársként kínál. ÉN AKARTAM!!!!!

Mert bizony, ezzel úgy is kereshetsz pénzt, hogy ki se mozdulsz a számítógéped mellől! 
Nincs korhatár és nincsenek határok sem! 

Ráadásul a pénzedet amit megkeresel olyan letéti bankba helyezheted el, ahova a bankok és a biztosítók rakják a pénzüket, de persze el is költheted az ezer webáruház valamelyikében.

Ha van kedved meghallgatni, akkor figyeld az oldalamat, mert hamarosan megírom, hogyan jelentkezhetsz az én üzleti csoportom előadására!

Puszi
Bíró Ica
Én már regisztráltam…
... nemsokára én is (Fullextra) :-))

Nincsenek megjegyzések: