2010. június 21., hétfő

Mindent megtudhatsz majd itt rólam! (Na jó, majdnem mindent)


Napi idézet:

“Vannak, akik mindig morognak, mert a rózsáknak töviseik vannak. Én hálás vagyok, hogy a töviseknek vannak rózsabimbói.” (Alphonse Karr)

Ha a „kugliba” beütjük Bíró Ica nevét és rákeresünk az Interneten számtalan oldalon bukkanhatunk rá, hisz munkássága annyira sokrétű, hogy ha még több rétege lenne, akkor simán berakhatnánk a téli ruhatárba. Télen ugyanis rétegesen kell öltözködni. Persze miután férfi szemmel nézve igencsak formás a csajszi, a ruhatáros hasonlat igencsak beindító. Hisz telente egy ilyen kis formás bőrt magunkra húzni, az lenne az igazi élvezet.Na de itt meg is állhatunk, hisz nyilván óhatatlan az erotikus feeling, ha Ica bármelyik régebbi vagy mostanság megjelent fotóra nézünk és nem lehet eltitkolni, ha a libidónk az egekbe szökik (hacsak nem tesszük keresztbe a lábunk). Így ha csak ennyi lenne Ica, akkor se érhetné bántás, csak tisztelet!

Mert Ica nemcsak kőkemény munkával, napi edzéssel és sok-sok lemondással érte el, hogy ő legyen az egyetlen olyan modell, aki évtizedekig képes volt megőrizni a "fotogenítását" és nem utolsó sorban a dögösségét, hanem mindig is volt benne valami megfoghatatlan plusz is, amivel csak nagyon kevesen rendelkeznek. Tehát nemcsak jó volt abban a mit csinált –mert ezen az alapon, igenis egy rúdtáncosnő is lehet világbajnok és ezzel máris sport vagy művészet lesz egy lenézett szakmából- hanem több is volt, mint egy világbajnok. Neki is megvan az a különleges varázsa, amivel David Beckham vagy Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, ismertebb nevén Cristiano Ronaldo kiemelkedik a ragyogó labdarúgó képességgel rendelkező focisták közül. (A példát a most zajló VB miatt írtam...azééééét is FOCI!!! jeeee) De akár szeretitek a focit, akár nem, Ica is sztár, s nem pusztán csak egy celeb a sok közül. Ica nem csak egy modell, hanem egy utánozhatatlan ikon, s annál is több!!! (Ja és ezt nem is ő diktálja nekem, hanem én mondom!!!)
Tehát állítom, hogy Ica nem pusztán a legjobb modellek egyike, de a sokrétűségét más, a divathoz kapcsolható és attól gyökeresen eltérő területeken is kamatoztatni tudta. Gyorsan fussuk át a pályafutásának elejét:Bíró Ica a Ruhaipari szakközépiskolába járt és divattervezőnek készült. A 80-as, 90-es években vált ismertté fotómodellként és manökenként. Több ezer fénykép, poszter, címlap, kártyanaptár készült róla. Pályája csúcsán, 1985 júniusában megszületett kislánya. Kismamaként is modellkedett, többször szerepelt újságok címlapján, többek között az Ez a divat magazin címlapján is. 1990-ben a Pokolgéppel való közös munka eredményeként jelent meg első lemeze Metal Lady címmel. Második lemezét a még klasszikus felállásban lévő Ossiannal készítette el Azé a nő, aki megműveli címmel. Metal Ladyként két lemezt jelentetett meg , ezek sikeresek voltak, több országos élő koncertje volt. 1995-ben vált a fitness világában is ismertté. 9 darab nagy sikerű Testszépítő videoprogramot készített. 1996-ban kiadta Testszépítő kézikönyvét, mely szintén óriási közönségsikert aratott. Az első könyv folytatásaként jelent meg 2005 karácsonyán „A megújulás titkai” avagy – A test és a lélekszépítés bibliája című 940 oldalas, életműnek is tekinthető képellek illusztrált könyve. (A többiről majd később)

Tehát nyilvánvaló remélem, hogy míg a Shrek a zöld, de nagyon kedvelt ogre hagymaként réteges, vagyis minden egyes hagyma réteg alatt is ugyanúgy hagyma van, addig Icus olyan, mint egy szivárvány. minden réteg egy új szín egy új üzenet.

Icust nem csak elbűvölte a távol kelet misztikuma, hanem egyben rá is ébresztette, hogy a az ember nem pusztán test, hanem lélek is. Így bár a teste soha sem volt kutya, sőt pestiesen nem semmi volt, azaz, ha egy mini szoknya a kubikos munkásoknál 1 fütty, a kivillanó bugyi és cickó két fütty, akkor Icus, ha arra ment, akkor ő minimum elismerő füttykoncertet kapott, de most a lelke is tréningezik.Ha valaki volt olyan szerencsés hogy személyesen is vendége lehetett, vagy netán a RTL vacsoracsata műsorában láthatta lakását, akkor az meglepődött talán, hogy a különféle vallások és tanítások milyen szépen megférnek Icus lelkében. (Lásd a képeket) Merthogy bár a lakás szegletei, talán így zsúfoltnak hatnak a sok csecsebecse miatt, de csak az gondolja így, akinek lelke nem szivárvány színben ragyog és nincs telve energiával. Mert Ica nemcsak a lelki békét keresi, de a gyógyítás és az energiák világában is egyre több tudás birtokába került. Igaz, hogy nem könnyű megfelelni egy ilyen energikus és sziporkázó hölgynek társként, de jelenleg is van két hűséges követője, akik már tudják a titkot.Igaz sokakat megdöbbentett a Vacsoracsatában Bíró Ica, hiszen mindenhová magával vitte a kutyáját, Yodát is. Mint kiderült, az egykori énekesnő két hónappal ezelőttig egy ágyban is aludt kis kedvencével.

"Másfél kiló az egész kutyus, és simán elfér a táskámban. Naná, hogy mindenhová jön velem - árulta el Ica. - Igen, együtt aludtunk sokáig, de nincs abban semmi. Két hónappal ezelőtt aztán vettem neki egy kis házat, és csodák csodája, 2 nap alatt átszokott. Pedig azt hittem, nehezebb lesz leszoktatni mellőlem. Nagyon szeretem ezt a kutyát, és nagyon vigyázok rá. Például csak tiszta helyeken veszem ki a táskámból, és engedem a saját lábán menni. Alkalmazkodik, folyton bújik hozzám. Százszorosan visszaadja a szeretetet, és a törődést, amit kap tőlem."

A kis édes vakarcs egy tanítót is kapott. Kicsi, a Shaolinoktól kapott macska, tanítja őt jó modorra. de úgy látom egész jó munkát végzett, hisz én még nem láttam ennyire aranyos és jól nevelt kutyuskát, mint amilyen Yoda!

Icus blog írása tehát, egy nagyszerű, nemes feladat. Hisz egy kedves, szeretni való hölgyről szól, aki nemcsak folyamatosan megújulni kész egyéniség, de szerencsére egyben érdekes és különleges is. Így az olvasó mindig fog kapni valami olyan extrát, mely miatt óhatatlan, hogy folyamatos olvasónkká ne váljék!

A blog végén lesz mindig 3 meghívott vendégem, akit megszólaltatok, hogy fűzzön megjegyzést a cikkemhez.

1. MINDIG ÜRES: Ő lesz, akinek semmi se lesz elég jó és be-be fog szólni Icusnak!
2. MINDIG TELI:   Ő lesz, a hurrá optika! A szivárványka!
3. FULLEXTRA:     Ő meg aki írja a cikket!

Cikk: FULLEXTRA

De most még nem kapnak szót!!! :-)) Különben is eláll a lélegzetük, ha belenézünk a következő kisfilmbe:Első Fotó:rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, a többi RTL műsorból.

Nincsenek megjegyzések: