2011. július 1., péntek


PÉNZT OLCSÓBBAN?
ÖN VENNE valódi 1000 Ft-ost 800 Ft-ért?

DubLi egy világszintű e-kereskedelmi és szórakoztató portál, amely az USA leggyorsabban növekvő e-kereskedelmi oldala. Ez a siker főleg az ún. fordított aukciónak köszönhető, ami egy újdonság ezen a területen.  Dubli egyik aukció fajtája az Xpress aukció, ami egy fordított licitálási forma, ahol az árak a hagyományos árveréshez képest, nem felfelé, hanem lefelé csökkennek. Eddig márkás termékeket tudott a felhasználó olcsóbban venni. Ebből már mutattunk is be példákat, de mostantól fogva még nagyobb a szenzáció.

Ettől kezdve pénzzel feltöltött gift-kártyákra is lehet licitálni, azt olcsóbban megvenni. Ezek az ajándékkártyák lényegében pénzzel feltöltött bankkártyák. Tehát azt is mondhatjuk pénzt veszünk olcsóbban.

ÖN VENNE 1000 EURÓT 800 EURÓÉRT? 
Vagy forintosítva adna 30.000 Ft.ért 20.000.et??
Ugye ez képtelenségnek hangzik, de nem az !!!!!!!!!!!!!!DUBLIBAN lehetséges pénzt venni a diszkont áruházban a valós értékénél olcsóbban! Napi 6 kártyát vehet és a pénzt és a képződött nyereséget azonnal ki is veheti, vagy levásárolhatja a közértben! Természetesen a nyereségből ismételten vehet kártyát.

Minden nap újra és újra!
Sőt még a hihetetlenen túl is van még csoda! 
Az 5-10-30%-al olcsóbban megvett kártyáról a pénzt, 100%-os értéken feltöltheti a belső pénztárcájába és abból ismét vehet olcsóbban kártyát. Mit jelent ez? Azt hogy legálisan pénzt is kereshet vele! Mit szólna havi 100-200 ezer forint pluszhoz?

Dubliról videós tájékoztató előadás:  VIDEOS TÁJÉKOZTATÓ (VIP)

SZERETNE TÖBBET TUDNI, AKKOR NÉZZEN SZÉT ÉS REGISZTRÁLJON VIP tagnak!
REGISZTRÁCIÓ (oldalon felül kis zöld) : http://eu.dubli.com/4977461/tev424920
Vagy keresse közvetlenül BÍRÓ ICÁT: sankarata@gmail.com

Nincsenek megjegyzések: