2011. május 12., csütörtök

BÍRÓ ICA ismét az NEKED VALÓ VILÁG-ban!

Gratulálunk ALEKOSZ!
Okostojásként jól kiokoskodtad a végső győzelmet!

De itt még 3 esélyes volt a küzdelem...ALEKOSZ, ÉVA, JERZY!
...
természetesen Icának is volt kedvence! 
Sőt ... de ezt majd nézzétek meg videón!

Múlt vasárnap este került sor a Való Világ negyedik szériájának döntőjére. Éva, Jerzy és Alekosz maradt a fináléra, végül utóbbi - ahogyan arra sokan számítottak - kapta a legtöbb szavazatot a nézőktől.
A stúdióban szinte az összes villalakó megjelent, sőt az énekesi babérokra vágyó Béci bemutatta első dalát is, Gigi szalaggyakorlatával kísérve. Balázs csak annyit fűzött a produkcióhoz: 

Alekosz, Éva és Jerzy is átugrott a stúdióba, ahol az elmúlt félév történéseiről vallottak. Majd egy rövid időre a szavazást is fel kellett függeszteni, hiszen „bronzérmest" hirdettek. A nézők Évát látták a leggyengébbnek a három finalista közül, a szőke ciklonnál el is tört a mécses, de az utolsó szó jogán mindenkit arra bíztatott, hogy szavazzon Alekoszra. A békéscsabai lány 165 napot töltött a villában. A biztonsági őr és a táncos fiú maradt tehát a legvégére. Alekoszt már a műsor elején sokan a döntőben látták különc viselkedése miatt, ám Jerzy-re kevesebben számítottak.
Egy huszárvágással még visszaküldték a két döntőst a villába, hogy ott tudják meg a végeredményt. Az utolsó pillanatokban úgy tűnt, hogy Alekosz a nyugtalanabb, de mint kiderült, nem kellett idegeskednie. A VV negyedik szériájának nyertese tehát Alekosz lett, aki a finálé végén a nézők 56 százalékát állította maga mellé, míg Jerzy 44 %-ot kapott.

A kereskedelmi csatorna ráadásul már a VV alatt eldöntötte, hogy egy kis profitra tesz szert, meglovagolva Alekosz népszerűségét, így hamarosan egy újabb show veszi kezdetét, ahol az "okostojás" megtalálhatja élete párját... egy műsor keretében. -adta hírül a hír6-hu és persze vele együtt az összes média...

NEKED VALÓ VILÁG DÖNTŐ BÍRÓ ICÁVAL:

http://www.rtlklub.hu/most/20973_nekedvalo_ha_a_let_a_tet_van_mirol_beszelni_szerelmek_es_vit

Nincsenek megjegyzések: